intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Krila su mi se davno istopilahemicari:A i dobro te je oprzilo sunce na toj visini...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krila su mi se davno istopilahemicari:A i dobro te je oprzilo sunce na toj visini...![]()

!
ops:

Bicemo od ponedeljka u Beogradu, pa ako ste raspolozeni za neko okupljanje, posaljite nam mail ili broj telefona na pp da se dogovorimo. DkJm bi inace trebalo da ima negde moj broj. Btw, zasto niko ne posecuje Tajni dnevnik?
Mica07:Evo, ja stizem u pomoc Dru i DkJm:
5555 : 5 = 1111
Ovoliko ima Petica u broju od 0 do 5555
![]()
![]()
![]()
![]()
ops:
!hemicari:Pozdrav, posado!
Evo mi se po prvi put javljamo na palubu iz nekog drugog potpalublja u istoj vremenskoj zoni u kojoj je vecina vas trenutno...Bicemo od ponedeljka u Beogradu, pa ako ste raspolozeni za neko okupljanje, posaljite nam mail ili broj telefona na pp da se dogovorimo. DkJm bi inace trebalo da ima negde moj broj. Btw, zasto niko ne posecuje Tajni dnevnik?
Minro mire!
Jadan Joca. Sav je pozeleneo u bunaru.:-( :-( :-(v.v.ilic:Bravo Mico! Jesi li prepisala?![]()
A ja se mucim i mucim i ne znam kako je to moguce. Sada treba da spasemo Jocu. Njega su uhvatili, vezali oko pasa i spustili u bunar. Mi treba hitno da resimo kojiko ima tih petica od 0 - 100.![]()
![]()
Problem zahteva hitno resenje jer ce se kanap otkinuti i Joca ce da nam padne u bunar. A tamo nije sljivovica nego voda. Svi znamo da Joca ne pije vodu.![]()
![]()
![]()
!Telefonirao sam. Nije tacno!!!:-( :-( :-(intra:Ko će da dokaže ono za 5555:5=1111?
Ajd kad neće niko ja ću od 0 do 100 ima ih 11
...ali obecavam da cu prvom prilikom!

Vredan si, hehehKako ce da se upusti u resavanje kad visi u bunaru?Dru:Nemam vremena da citam detaljno propusteno (coni mi se, Aljasku i Havaje), jer ponovo moram da bezim sa Neta.......ali obecavam da cu prvom prilikom!
Hvala vam na spasilackoj akciji!
Cudno da se Joca nije upustio u resavanje... kombinatorika je bila u pitnaju...![]()
I jos je pozeleneo.
Zarobili su vas tek pre nedelju dana.
v.v.ilic:Intra jesi ing. elektrotehnike ali brate, ne penji se tako visoko. Treba nam jos uvek kuvar.![]()
![]()