gost 47277
Domaćin
- Poruka
- 3.038
elem...sta nam je na vecernjem planu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako moze. Nije kvadrat i raketa ne moze da ga definise jer je linija prekinuta.jeele:eee, ovako sto je koled uradio...skinuo samo jedan zid od spoljasnjeg kvadrata, na to sam mislila da li mora da bude zatvorena figura (da nije kvadrat je l' te) ili moze i da bude otvorena...

Ne bi unistila Ruse nego Amerikance. A to mi nekako ide u prilog.rotvajlerka:mala zabuna ovako nemoze ups umalo da unistim ruse
mada mi nebi smetalo

v.v.ilic:Ne bi unistila Ruse nego Amerikance. A to mi nekako ide u prilog.![]()
![]()
![]()
Sve zavisi od svetskih problema. Mi idemo i gasimo. Za sada smo uspesni iako smo nesto desetkovani na palubi. Uspavala se posada i zivi na lovorikama. :wink:hemicari:E, pa cekajte, nemojte da mi budemo kolateralna steta...
Viimo, viimo...i obogacujemo nas Recnik.rotvajlerka:jeele da viis samo odma se zaljubis brrrr necu da vas mucim

Vidi se ko se brine da se americki naucnici smeste na svoja mesta. :grin: Kako mi to nije ranije palo na pamet.hemicari:Ako postoje bar sestorica koji umeju da sviraju i trubu i saksofon, onda svi mogu bez problema da se smeste na stolice.
A ime ti je Sofka? Ili Kostana?:-D :-D :-Drotvajlerka:to viis je vidis greska u kucanju a te oci su i dalje najlepsa
ps:ja sam vranjanka pa mozda nekad kazem vis ili neku rec
rotvajlerka:jeele da viis samo odma se zaljubis brrrr necu da vas mucim