rotvajlerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 325
treba sklonti 5 plocica
cetiri u sredini i jednu bilo koju od ostalih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostaje mnogo malih kvadrata. A ako ne skines neku sa okvira ostaje onaj najveci kvadrat.:-(rotvajlerka:treba sklonti 5 plocica

Skinuli ste mnogo zidova a desni gornji i donji su klimavi pa ce ih biti lako ukrasti. Svi zidovi su inace od srebra.hemicari:

Tako nekako bi trebalo. A sada to uradi ti i kazi koliko najmanje zidogva treba demontirati.jeele:'jutro
da li je pentagon zato u petouglu?![]()
skinemo nesto sto menja oblik u nesto sto nije kvadrat ono spolja...a unutra skinemo sve po stranice kvadrata...
doduse lakse je napraviti shestougao![]()

Mozes kako hoces ali nigde ne sme da bude kvadrat. Ako hoces moj savet onda: Samo skidaj a ne zidajjeele:da li moraju striktno da se skidaju zidovi ili mogu i da se preklapaju...tipa, da stvaraju dijagonalu / ili to duplo?

Da. Ja znam za bolje ali vase nije lose, sem sto mi smetaju ona dva zida koji nista ne vezuju. :wink: Predozicu novu rec za nas Recnik.hemicari:Da, mora da bude manje od 10, posto smo mi predozili resenje sa uklanjanjem 10 zidova, a V. Ilic kaze da postoji bolje.

Ne moze biti zatvorena!!!!! To bi bio kvadrat i ode baza.jeele:spoljasnja figura mora biti zatvorena, je l' tako?

Sa ovim si blizu. Medjutim ima resenje i sa manje od 10. A zasto si u trecoj koloni skinula sve zidove? :-(jeele:'jutro
.... __ __ __
.__|....|....|...|
|__.__|....|__|
|__.__|....|...|
|__.__|__|__|
jedan od predloga...mada nije dobar... to tek sad vidim... hm...i vidim da sam upotrebila 11 ...
no...mozda nekog inspirise...![]()
koled:_ _ _ _
I_:_I_:_I
:_I_:_I..I
I_:_:_I_I
I_:_I_ _I
Kada bi uspela da skines samo 4 unutrasnja zida i jedan spoljni bila bi expert. Ali nisi nacrtala kako to mislis. Ja mislim da to ne moze. Ako nacrtas i pokazes nam poklonocemo ti se. :wink:rotvajlerka:ma cetiri unutrasnje i jedna spoljna nema kvadrata to sam rekla
svejedno koled je dao tacno resenje
v.v.ilic:Ne moze biti zatvorena!!!!! To bi bio kvadrat i ode baza.![]()
![]()
![]()