Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dizemo sidro i idemo na Aljasku. Tamo je ta cuvena americka baza kojoj smo morali da skidamo zidove da ne bi ostala u kvadratu. Ali nedaj vraze, sada Amerikanci imaju problem. Imaju komandni pult sa 30 stolica za one koji ga opsluzuju. A ti koji opsluzuju su muzicari. U stvari sestorica ne umeju da sviraju ni u jedan instrument. Samo pevaju. Njih 18 zna da svira u trubu a 12-orica u saksofon. Kako ce tu celu ekipu da smeste na 30 stolica? (Ne zamerite Amerikancima, oni su samo trubaci. Nekako su slabiji u racunanju. :wink: )

joooooj, pas... uf...sve zamisljam te oci...
sto se tice zadatka, pa da...ali meni je prvo palo na pamet da pevaci i ne trebaju da sede? sto znaci nikom nista...samo ako putuju svi zajedno kao grupa treba im mesto u autobusu...?
doduse...to je sa muzicke strane gledano...zasto se to ne bi priznavalo takodje?

hemicari:
Ako postoje bar sestorica koji umeju da sviraju i trubu i saksofon, onda svi mogu bez problema da se smeste na stolice.
Vidi se ko se brine da se americki naucnici smeste na svoja mesta. :grin: Kako mi to nije ranije palo na pamet. ;)
Bravo Hemicari. Pitao sam Amerikance preko teleprintera i oni kazu da sestorica sviraju oba instrumenta. U stvari, duvaju u obe duvaljke. :wink:

f060.gif
Ja sam spreman. Nemam samo kasiku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back