Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rotvajlerka:
evo moje zakletva

Ja Rotvajlerka polazem zakltevu da cu cuvati ladju i biti veran mojoj druzini do kraja, da cu viriti sa palube Krstarice777 najmanje tri puta na dan, da cu prijavljivati nove patente redovno, i u dobru i u zlu uvek tu u druzini .
Cestitam!!! Dobrodosla na nasu ladju.:p
Ujedno, ti dodeljujem patent iz medicine. Sebe si pretvorila u muskarca. :lol: Inace, imali smo vec taj slucaj ali ipak dobro je da se po neki i obnovi! :wink:

Stigli smo u Sangaj. Kinezi mnogo vole da se igraju sa novcima. Pokusacu da vam nacrtam kakav ih problem muci. Cim smo stupili na obalu videli smo na platou poredjane kovanice kao na slici.

O.....O.....O.....O
....O.....O.....O
........O.....O
............O

Imaju zadatak da pomere samo tri kovanice i da dobiju sliku naopacke, kao odsjaj u vodi. Ovako:
............O
........O.....O
....O.....O.....O
.O.....O.....O.....O

Ja znam da je to za Atematicare sala i to mala.:p

jeele:
'jutro svima :)

propustih dosta...

instalirala sam chat...ali mi je strasno kocio sve ostalo...
inace nije bila moguca nijedna varijacija jelene :shock:
no...
nece me biti ove nedelje...pa da ne brinete...
Kako da ne brinemo? Ti si u zdravstvenim problemima, ne znamo kakvim, pa je logicno da brinemo!!!:-( A pored toga si cesto u bolnici. I to ne cesto, nego vrlo cesto!!!!:( :( :(
Mi imamo medicinsko odelenje a ti ne govoris o cemu se radi! Nase Naucno Medicinsko moze sve!!!!

Pozdrav posado! Nema vas na TD-u?
Uf, satima vec citkam propusteno i resavam zadatke...:)
Inace:
>Iki, moje matursko bilo je ovog vikenda, u petak, dok DkJm svoje matursko slavi 6. juna...
>Jeele, ja sam duugo (nakon sto mi je stradao mob sa citavim imenikom) zivela u zabludi da tebi iz nekog cudnog razloga poruke ne stizu, dok nisam skontala da mi je na kartici ostao stari broj...Uf.:roll:
>Proximo, neces verovati, toliko me nije bilo na Netu da jos uvek nisam uspela pogledati slicice sa jezera!:roll:

Pozz

Nas Malisa je dobar. Ovaj radoznao deckic ne treba da se boji iznenadnih erupcija.

00-slon.jpg

Tek sada sam otkrio zasto ovaj deckic zaviruje nasem Malisi pod rep. To je dete americkog konzula u Sangaju. Nikada nije video slona i ostavio je domaci zadatak koji su americka deca dobila u svojoj skoli. Zadatak je za nase Atematicare previse lak ali ipak da mu pomognemo. (Mi inace pomazemo svakome na zemaljskoj kugli, bez obzira na boju koze ili politicko ili versko opredeljenje). Elem, zadatak je sledeci:

A....B....C
D....E....F
G....H....I
_________
9.....0....0

Slova treba zameniti brojevima od 1 do 9 (ni jedno ne sme da se ponovi), tako da zbir bude 900
Ucinimo radost malom Amerikancu kad je vec pokazao interes za naseg Malisu. :wink:

Ima vise resenja. Mi smo resili zadatak, ali necemo jos da napisemo resenje, uvek preteknemo ostale... Ne bismo da iskoriscavamo vremensku razliku... :)

Inace, chat je super. Dopisivala sam se sinoc sa Proximom i isprobavali smo sta sve moze. Valjala sam se od smeha... Stvarno bi bilo super da se svi nadjemo. V. Ilicu, kako ne mozes da se registrujes? U cemu je problem?

hemicari:
Ima vise resenja. Mi smo resili zadatak, ali necemo jos da napisemo resenje, uvek preteknemo ostale... Ne bismo da iskoriscavamo vremensku razliku... :)

Inace, chat je super. Dopisivala sam se sinoc sa Proximom i isprobavali smo sta sve moze. Valjala sam se od smeha... Stvarno bi bilo super da se svi nadjemo. V. Ilicu, kako ne mozes da se registrujes? U cemu je problem?
Evo, sad sam kao nesto uspeo. Ali dobio sam na email ovo.
Hi vvilic,

Click here to verify your email address with IMVU!

If you did not sign up for IMVU, ignore this email. We will not continue to send mail to unverified addresses.

d.gif

Kliknem na Click here i dobijam neke gluposti na engleskom i ne znam sta dalje da radim :( :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back