- Poruka
- 23.504
Nezvanicno pitanje. A gde ide fotoreporter?hemicari:Obe idu u finele. Nigde ne pise da su igrale jedna protiv druge...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nezvanicno pitanje. A gde ide fotoreporter?hemicari:Obe idu u finele. Nigde ne pise da su igrale jedna protiv druge...

Cestitam!!! Dobrodosla na nasu ladju.rotvajlerka:evo moje zakletva
Ja Rotvajlerka polazem zakltevu da cu cuvati ladju i biti veran mojoj druzini do kraja, da cu viriti sa palube Krstarice777 najmanje tri puta na dan, da cu prijavljivati nove patente redovno, i u dobru i u zlu uvek tu u druzini .
Inace, imali smo vec taj slucaj ali ipak dobro je da se po neki i obnovi! :wink:

Imaju zadatak da pomere samo tri kovanice i da dobiju sliku naopacke, kao odsjaj u vodi. Ovako

Kako da ne brinemo? Ti si u zdravstvenim problemima, ne znamo kakvim, pa je logicno da brinemo!!!:-( A pored toga si cesto u bolnici. I to ne cesto, nego vrlo cesto!!!!jeele:'jutro svima
propustih dosta...
instalirala sam chat...ali mi je strasno kocio sve ostalo...
inace nije bila moguca nijedna varijacija jelene :shock:
no...
nece me biti ove nedelje...pa da ne brinete...

E pa ljudi, tek sada sam video da Krstarica nije jutros poslala moje cestitke i vama i Proximu.hemicari:V. Ilicu, ne komentarises resenja...

Evo, sad sam kao nesto uspeo. Ali dobio sam na email ovo.hemicari:Ima vise resenja. Mi smo resili zadatak, ali necemo jos da napisemo resenje, uvek preteknemo ostale... Ne bismo da iskoriscavamo vremensku razliku...
Inace, chat je super. Dopisivala sam se sinoc sa Proximom i isprobavali smo sta sve moze. Valjala sam se od smeha... Stvarno bi bilo super da se svi nadjemo. V. Ilicu, kako ne mozes da se registrujes? U cemu je problem?