- Poruka
- 33.100
I da razjasnimo ko je ko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti možeš samo da daš rešenje. Nemaš prava da otkrivaš ko je ko!jomini:I da razjasnimo ko je ko...
v.v.ilic:Jednoglasno usvojeno! Niko nije bio protiv.
A glasali smo ovako: Jedan je dao predlog. Još jedanputa toliko se saglasilo. Dva puta veci broj od ovoga zbira je digao ruku. Jedan je bio suzdržan.
Koliko nas je glasalo?
Intra? Nemoj da pitaš medu!![]()
jeele:6 + 1 suzdrzani ?

Nesvršeni student, zapeo na 3. godini...... a danas možda i brica.jeele:hocemo dobiti nesto od njega? (osim zadatka)
sta je on bese po zanimanju? (ne mogu da nadjem stranicu gde pise...)
joca111:Izvinite, ako smem da se umesam u razgovor, ali dok sam bio u Havani na odmoru( uz crnu cokoladu naravno 8) ) nisam mogao a da ne cujem vas razgovor o problemu sa dva berberina iz Mexika a i duzina vasih brada je ukazivala na problem!
Onda pomislih, mozda su Hose i Orlando komsije sa coska 2 ulice, a Orlando je najbolji od svih berbera u toj ulici ,dok je Hose najbolji od svih berbera u tom gradu i pritom se njih dvojica ne nalaze u istoj ulici pa nema lazi i apsurda u njihovim sloganima! Trebalo bi otici kod Hosea! Nadam se da sam pomogao!![]()
Ne znam dali cemo nešto dobiti od Hose Orlanda Morales Rohasa ali ni ja nisam do malopre znao šta je po zanimanju. Sada se vracam od njega i ustanovio sam da je poslastičar!!!jeele:hocemo dobiti nesto od njega? (osim zadatka)
sta je on bese po zanimanju? (ne mogu da nadjem stranicu gde pise...)

, nema te duze vreme
!Bio problem veliki pa trajalo malo duže. Ja sam mislio da me zovu na intelektualni rad kad ono trebalo je da im nosim stolove za svadbu.DkJm:U bre, pa taj Mexico daleko, nema te duze vreme
!

Prostorija je bila visoka 4 metra i svuda okolo je imala samo gole zidove i jedina vrata kroz koja su ulazili. Plafon je bio ravan i virila je iz njega samo kuka za luster o koju se Sančo obesio.
v.v.ilic:.............................Prostorija je bila visoka 4 metra i svuda okolo je imala samo gole zidove i jedina vrata kroz koja su ulazili. Plafon je bio ravan i virila je iz njega samo kuka za luster o koju se Sančo obesio......................
Kakva kravata na ovim vrućinama. A Sančo je mali kao u ostalom svi Kostarikanci (španskog porekla).proximo:Kravatu sigurno nije nosio jel da?
Da li je na toj kuki visio luster?
Pre neki dan, dok smo Jele i ja bili na pauzi,iz nase geneticke laboratorije pobegao nam je momak visok 3, 5 m.![]()
![]()
![]()

Nije, konopac je bio kratak.jeele:mozda je bilo ovako:
sancho, u panici, ide na tavan, zakljuca se iznutra, nosio je sa sobom konopac.
igrao se kauboja, pa je nekako nakacio jedan kraj za kuku i to pritegao
onda vezao jedan kraj oko glave, i zategao, i ono parce sto je bilo visak (sigurno ga je bilo) je drzao u rukama
Onda se zatrcao, i u trenutku kad je sila bila najjaca on je pritegao taj visak sto jace je mogao, sebe tako podigavsi jos vise u vis (malo najverovatnije), i sila ga je zadavila, i smrskala po koju kost (mozda)...i...nastavio da se klati...