- Poruka
- 33.100
Pa ima ceo dan... Lagano... Pazi kad mi ništa više ne pada na pamet!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima ceo dan... Lagano... Pazi kad mi ništa više ne pada na pamet!v.v.ilic:Koliko krajeva ima Kastrov tompus koji drzi u ustima .......?

Jeele ima najvise patenata na ladji. Nije badava kapetan ladje! :wink:jeele:jedan mu je u ustima...i ima onaj jedan sto se smanjuje s vremena na vreme...
jedan i frtalj?
jeele:1.e a sta ako ima celu kutiju u dzepu?
sad imaju one moderne...tanke...staju u dzep?
2.(777. post...nekako mi draze da ga bas ovde na ovoj temi obelezim![]()
![]()
)

Interesantan odgovor. Ali ako ste primetili pitanje, videcete da tamo ne pise da pussi vec da ga drzi u ustima! :wink:BIVSI ZEKEN:Ima bezbroj krajeva jer sa svakim povlacenjem dima tompus se smanjuje i dobija novi kraj.
!
, samim tim bolji je drugi od prvog
!DkJm:Najzad i ja da se javim posle dve nedelje van kuce i dva dana citanja ove teme da bih vam se opet prikljucio!
Onaj problem sa najboljim bricom nije resen! Mozda je ta njihova ulica van grada i mozda je onaj(zaboravih kako se zove)najbolji u gradu, ali u toj ulici je bolji onaj drugi, samim tim bolji je drugi od prvog
!
Ako me razumete bice mi drago!!!!
Uskoro cu se "baciti" i na Kastra sa tompusom!

intra:kastrov tompus ima jedan kraj i jedan početak![]()
Nesto niste natovarili na Kubi. Vazno vam je bilo zlato i rum!
Cega to nemate na brodu?

Kako kad se mašina razbila o palubu a Veljko još uvek leži dole? Da li ste mu uopšte davali da jede i pije? Niko mi ništa do sada nije rekao! :wink:jeele:upotrebicemo patent antigravitacije![]()
![]()
![]()
Medo je vrlo upućen u tajne početka i kraja (šahovske partije), a i drugar je pravi. Za dolazak u glavni grad predlažem da napunimo utrobu broda sa balonima punjenim helijumom ima da letimo samo tako.v.v.ilic:Ko ti je sapnuo? Mis, slon ili meda?
PS: Sumnjiv mi je meda! Ti si sa njime igrao sah pa se dobro poznajete! :wink:
A gde ti je helijum? :wink:intra:Medo je vrlo upućen u tajne početka i kraja (šahovske partije), a i drugar je pravi. Za dolazak u glavni grad predlažem da napunimo utrobu broda sa balonima punjenim helijumom ima da letimo samo tako.