Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
Koliko krajeva ima Kastrov tompus koji drzi u ustima .......?

Evo pitanja ponovo!

....koji drzi u ustima... a ne koji je popussen ili odgrizen. Jadan tompus sta mu sve ne radite. Proci ce gore nego slon sto ste ga zatrpavali, terali u vodu, sekli na komade, pravili male bebe...
A tompus secete, grizete , gnjecite, popussite do kraja pa nestane i bog te pitaj sta cete sve raditi do kraja! :lol: :lol: :P

jeele:
1.e a sta ako ima celu kutiju u dzepu?
sad imaju one moderne...tanke...staju u dzep?

2.(777. post...nekako mi draze da ga bas ovde na ovoj temi obelezim :D :D :D )

1.Pa neka ima celu kutiju, trazi se samo onaj u ustima! :lol:

2.Tvoj patent je obelezen i ovde (da ga vidi svako jer je broj pregleda teme veoma visok), i tamo da se zvanicno overi i stavi u arhivu. (Lakse ce se naci) :wink:

Najzad i ja da se javim posle dve nedelje van kuce i dva dana citanja ove teme da bih vam se opet prikljucio :) !

Onaj problem sa najboljim bricom nije resen! Mozda je ta njihova ulica van grada i mozda je onaj(zaboravih kako se zove)najbolji u gradu, ali u toj ulici je bolji onaj drugi :) , samim tim bolji je drugi od prvog :) !
Ako me razumete bice mi drago!!!!

Uskoro cu se "baciti" i na Kastra sa tompusom!

DkJm:
Najzad i ja da se javim posle dve nedelje van kuce i dva dana citanja ove teme da bih vam se opet prikljucio :) !

Onaj problem sa najboljim bricom nije resen! Mozda je ta njihova ulica van grada i mozda je onaj(zaboravih kako se zove)najbolji u gradu, ali u toj ulici je bolji onaj drugi :) , samim tim bolji je drugi od prvog :) !
Ako me razumete bice mi drago!!!!

Uskoro cu se "baciti" i na Kastra sa tompusom!

Dobro dosao!!! Problem sa Hoseom i Orlandom nije resen iz prostog razloga sto je to problem za "srednju skolu" a ne za osnovnu, pa sam resio da nastavimo dalje a kada stignemo na Galapagos da se lepo razjasni sve.

Tvoje resenje ispada malo iz konteksta postavljenih uslova. Ti ulicu izbacujes iz grada a nije dozvoljeno, u resavanju problema, prilagodjavati postavljeni zadatak resenju, vec obrnuto. Inace razumeo sam sta hoces da kazes sa tim, ali na tvoju zalost ta ulica je u gradu. To mozes da zakljucis i po tome sto Pedro ima berbernicu "odmah iza coska". Dakle druga ulica, a to je vec malo teze izbacivati vam nesta. Po tom "modelu"moglo bi se izbaciti sve "napolje" a grad bi tada izgubio definiciju! :wink:

Ocekujem i tvoje resenje za tompus! Do sada su tompus: grizli, ujedali, gnjecili, sekli,
delili na tri pa cak i na "cetvrt"...Bas sam radoznao sta ces ti uraditi tompusu? :lol:

Pazi samo, secam se sta si sve radio slonu! :P

Ocekujem od tebe i imena za nase fiskulturnike! :wink:

Opet sam nešto pritisnuo slučajno pa mi se ponovo pojavila češka tastatura kao prošli put pa imam i č i š. Kakvu li cu sad majstoriju da izmislim pa da se izgubi?

Za ovo mi je data nagrada sa vase strane prošli put. Mislim da je to bila Jeele. :wink:
PS: I ja imam patent. :wink:

Evo kako je bilo oko ovog test pitanja:

Ovoga puta se to dogodilo u Beogradu 1984 god.

Pitanje za decu predskolskog uzrasta, koji je islo na testiranje pre pustanja "u opticaj"
postavljeno je i maloj cetvorogodisnjoj Angelini na primeru olovke.

Njen odgovor je bez ikakvog razmisljanja glasio: "Jedan"

"Kako jedan?", cudila se naucna ekipa sastavljaca testova? - "A sta je ovo"? Pitao je predsednik komisije pokazujuci na vrh olovke.

-"To je pocetak"! odgovorila je Angelina a komisija je posramljena prebacila pitanje u kategoriju "za srednju skolu"

Angelina sada ima 26 godina i asistent je na PMF u Beogradu. Priprema doktorat iz kompjuterskih nauka.

Tako je, nemamo vodu. Mislio sam da ce vam duze trajati dok to ne shvatite, ali prevario sam se. Ja znam da si ti pila sokove od ananasa ali ostatak posade je tolio zedj u rumu. Zato teturaju i toliko im traje resavanje zadatka.

Stigli smo na obale Kostarike. Navigator te je pogresno naveo na obalu (peskovitu). Nigde nikoga. Nema ni vode. A treba stici do San Hosea, posetiti Hose Orlanda Morales Rohasa. Ako je berberin da obrije posadu. Ako je doktor (iako nije diplomirao) da izvrsi zdravstveni pregled mornara i fiskulturnika.

Kako da stignemo do Glavnog grada Kostarike?

Nemojte samo jedan po jedan peske a da ostavite ladju.

Hajde na posao! :wink:

PS: Intra ce da bude od sada kapetan. Stekao je pravo resenjem zagonetke. :o :roll:
DkJm i ti treba da se trudite da ponovio preuzmete kormilo. :wink:

v.v.ilic:
Ko ti je sapnuo? Mis, slon ili meda?

PS: Sumnjiv mi je meda! Ti si sa njime igrao sah pa se dobro poznajete! :wink:
Medo je vrlo upućen u tajne početka i kraja (šahovske partije), a i drugar je pravi. Za dolazak u glavni grad predlažem da napunimo utrobu broda sa balonima punjenim helijumom ima da letimo samo tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back