Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeele:
ako ono od narodne banke jos nismo utovarili, imamo 10kg
ako smo utovarili imamo vise od 10kg
moze ovako?
Jasno, jos nismo utovarili ono sto nam je dao Kastro, tako da na brodu imamo 10 kg zlata.
Pored IQ nasi Akademici moraju i dobro da opazaju i dobro da pamte! :wink:

Hajde, utovar! Kakvo je to spavanje? Samo kapetan je budan i vodi racuna o ladji! Svi na prozivku i idemo dalje. Ladja ne vozi samo Fiskulturno odelenje koje se na ovoj teskoj vrucini tusira. Slon surlom prska vodu po misu i medi i svi se vesele jer ce danas biti krsteni :lol:
Prozivka: Tu je kapetan Jeele
2. ?
3. ?
4. ?
5. ?
6. Veljko se jos uvek dere ispod palube. :o

inace onaj zadatak sa brojevima...resenje je 3 i 14...(isla sam onako redom ponovo kao sto sam napisala)...ne vidim drugo resenje...ako je 15 i 2 onaj sa zbirom bi se dvoumio...napisacu ti...
posle kad sam pitala onog koji mi je to postavio, rekao je da ima nesto u vezi broja 2 i da to ima neko pravilo...medjutim - nije rekao koje...a otisao je na jug...i nemam kontakt...
kazi mi ti! kazi mi ti! :D :D ti znas

jeele:
inace onaj zadatak sa brojevima...resenje je 3 i 14...(isla sam onako redom ponovo kao sto sam napisala)...ne vidim drugo resenje...ako je 15 i 2 onaj sa zbirom bi se dvoumio...napisacu ti...
posle kad sam pitala onog koji mi je to postavio, rekao je da ima nesto u vezi broja 2 i da to ima neko pravilo...medjutim - nije rekao koje...a otisao je na jug...i nemam kontakt...
kazi mi ti! kazi mi ti! :D :D ti znas
Ja ti se izvinjavam, ali stvarno sam zaboravio da ti napisem. Kad god se setim, nesto me spreci. Recicu ti mozda jos danas, kad budem imao malo vremena jer si trazila i analizu a to traje.
Pozdrav. :wink:

intra:
1.Slon može da prska vodu iz surle dok miš i medo ribaju palubu.

2.
Medo - Kasparov
Miš - Kličko
Slon - Karlo

1. To ne moze nikako!! :evil: Nasi fiskulturnici su vrsni sportisti i ne prilice im takva vrsta obaveza na brodu. Za to nam sluze ona dvojica od trojki, japanci, vredni i marljivi podanici i necemo tu nista da menjamo, Jos cemo i svratiti u Japan po onog treceg jer nam se na brodu povecao broj, sto mornara sto onih "slepih putnika" sto padaju sa neba i prave rupe na palubi.
2. Predlozi za krstenje su dobri. Ja jedino mislim da treba da nose cista "nasa imena", tek toliko da se zna da su (srbi :P) clanovi Srpske Akademije Nauka Krstarica! :wink:
Jos se neki fiskulturnici pripremaju za ukrcavanje, pa ce nam ladja liciti na Nojevu Barku! :lol: :lol:

jeele:
a sta fali da slon bude rvoje??
i dok mi imenujemo i krstimo njih - ko utovaruje cigle iz narodne banke kube??
Cigle ( u stvari sanduke) utovara slon. Mis mu pomaze da to podigne na ledja a meda sacekuje na palubi. To je nasa radna i fiskulturna ekipa ujedno.

Niko ne kaze da slonu ne valja ime Rvoje! :lol:
Samo cemo ici demokratski, glasanjem. Mi smo pristojni ljudi, naucnici. :P :P :P

moras usput da patentiras nesto :D :D

ovo su do sada prikupljena imena za nase fiskulturce:

Medo: Dragisa, Dzemo, Lomisa, Kasparov, Gile, Dica
Mis: Malisa, Rambo, Harambasa, Rmpajlija, Klicko, Tajson, Paci, Strahinja
Slon: Velisa, Mrvica, Rvoje, Karlo, Cole, Kvazi, Zika

mozda usput neko dobije inspiraciju, ovo su potencijalna imena...sva na pravu glasa... :D :D

BIVSI ZEKEN:
Rado cu se prikljuciti posadi.Hvala sto ste me pozvali.Oduzio se nesto utovar.
Oduzio se jer ti zabusavas. Video sam te da se muvas oko Kastra. On nosi kutiju tompusa sa sobom a ti mu se muvas oko dzepova! :lol: :lol: :lol:

Evo, predlog kapetana je prihvacen. Utovarili smo sanduke zlata, rum, secernu trsku za prodaju, banane, ananas, pomorandze, kafu, so, ulje, sirce,secer, brasno, krompir i ostalo povrce i voce. Usput cemo krstiti fiskulturnike i za to vreme razmisljati:

Koliko krajeva ima Kastrov tompus koji drzi u ustima a nama mase crvenom maramicom?

Jeste da je za "malu decu" ali problem je problem, treba ga resiti! :wink:

jeele:
moras usput da patentiras nesto :D :D

ovo su do sada prikupljena imena za nase fiskulturce:

Medo: Dragisa, Dzemo, Lomisa, Kasparov, Gile, Dica
Mis: Malisa, Rambo, Harambasa, Rmpajlija, Klicko, Tajson, Paci, Strahinja
Slon: Velisa, Mrvica, Rvoje, Karlo, Cole, Kvazi, Zika

mozda usput neko dobije inspiraciju, ovo su potencijalna imena...sva na pravu glasa... :D :D
Nemoj neko da greskom da fiskulturnicima svoje ime! :P :P :P Brkacemo posadu pa ce umesto mornara rum piti slon a zna se sta biva kad je slon veseo i igra po brodu! :lol: Jedva smo ga popravili od proslog veselja. :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back