Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeele:
i na kraju ne ponovih se... :lol:
gde sada idemo inace?

Nema veze sto si zaboravila. Ti si jedina dezurala oko sanduka da nam Kubanci nesto ne izvuku odande. Sirotinja su! :wink:

Idemo na Galapagos, preko Kostarike i San Hosea.

Tamo imam starog poznanika iz Novog Sada. Hose Orlando Morales Rohas. Studirao je medicinu i zavrsio je na trecoj godini. :wink: To sam vam jednom prilikom napomenuo. Sve me nesto kopka da nije zavrsio kao berberin kad mu nije uspelo da zavrsi medicinu! :lol: Idemo da proverimo. :P

Nije nije. Iako se tompus "grize" pre zapaljivanja ( nisam pusac pa ne znam sa sigurnoscu). Mislim da mu se prvo otkine jedan vrh i baci pa se onaj duzi deo (sto se zove tompus) stavi u usta. Taj deo sto je otkinut nije tompus pa ga ne mozemo definisati da ima dva kraja posto se verovatno raspadne i baci.( Ja nemam pojma, nisam upucen u pushenje. :P )

Informacija kao zanimljivost!
(nije vezana za resenje aktuelnog problema)
Kada sam otisao u 20:07 h bilo je 2247 pregleda nase teme.
Kada sam se vratio u 00:39 bilo je 2703 pregleda.
Dakle oko 450 pregleda za oko 4 i po sata a
SAMO JEDAN ODGOVOR!? !? !?
Akademici i posetioci! Ovo je rekord na nasoj temi! :wink:

Obersturmfuehrer:
evo i mene posle nekog vremena...
cisto da se javim da sam i dalje tu...
Ja sam se bio zabrinuo. Cak sam predlozio posadi da okrenemo ladju za Beograd jer sam mislio da su te pronasli oni sto su hteli da te biju! :lol: Ala bi bila tabacina da su dosli mis, slon i meda tebi u pomoc! :lo: :lol:
Jesi li procitao sta se desavalo odkako si nestao?

BIVSI ZEKEN:
Pa ima 3 zato sto je jedan napolju vidljiv,drugi da racunamo gde ga je ustima pritisnuo,a treci kraj mu je nevidljiv unutar njegovih usta.

Bravo, primljen si u nasu SANKR. Imas patent. Tompus sa tri kraja.

Idem da te zvanicno promovisem za Akademika sa verifikovanim patentom da se Jeele ne ljuti da nemas patent :lol:

Hajde dalje Akademici! Ni on nije mnogo daleko :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back