gost 47277
Domaćin
- Poruka
- 3.038
imam jos jedan predlog za imena...
meda - medo
mis - misho
slon - savo
(lako je za pamcenje...)

meda - medo
mis - misho
slon - savo
(lako je za pamcenje...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to sve zbog Nas...

jeele:i na kraju ne ponovih se...
gde sada idemo inace?
Idemo da proverimo. 
jeele:ako drzi tompus u ustima, znaci da se vidi samo jedan kraj
i jos mase crvenom maramicom...i pusta po koju suzui to sve zbog Nas...
![]()
![]()
i mase, mase!Blizu si, ali nema dva krajajeele:idem da se zavucem u neki cosak...
pa meni nista ne ide...sve ubadam ot po nekoliko...i zadatak izadje izresetan... ... ... ..(izboden)
onda ima dva kraja

)v.v.ilic:Koliko krajeva ima Kastrov tompus koji drzi u ustima .....?

Ja sam se bio zabrinuo. Cak sam predlozio posadi da okrenemo ladju za Beograd jer sam mislio da su te pronasli oni sto su hteli da te biju!Obersturmfuehrer:evo i mene posle nekog vremena...
cisto da se javim da sam i dalje tu...
Ala bi bila tabacina da su dosli mis, slon i meda tebi u pomoc! :lo: 

BIVSI ZEKEN:Pa ima 3 zato sto je jedan napolju vidljiv,drugi da racunamo gde ga je ustima pritisnuo,a treci kraj mu je nevidljiv unutar njegovih usta.

Kastro ne pusi cigaru!jomini:Ima samo jedan kraj, kad završi cigaru?

Ima, ima kraja. Kastro mora i da spava pa gasi tompus. Ali pitanje je jasno postavljeno! :wink:jomini:Onda nema kraja...![]()
Ko je rekao da Kastro ne pussi?jomini:Pa što je tompus upaljen ako Kastro ne puši?
jomini:
Niko ne moze da popusi tompus do kraja pa ni Kastro. Izgorele bi mu i usne i jezik a on to jako ne voli!jomini:Onda ovako. Tompus ima samo jedan kraj jer kad Kastro završi, nema tompusa više...
Uh... Ako sam opet omanuo...