- Poruka
- 270
Onda pogodi. Koja je to ptica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto. Odgovor...Superbird:
-Baltazar-:Vidi, vidi... V.V. Ilic je izasao iz zatvora pod drugim imenom.![]()
![]()
![]()
Ja sam malo provirio u ucionicu konkurentske Atematicke skole i ne mogu da se cudu nacudim.
Postavili su zadatak:
Otac i majka imaju 6 sinova. Svaki sin ima jednu cerku. Koliko porodica ima clanova?
Ja ne trazim da nasi mornari izracunaju. To je problem za polaznike predskolske Atematicke ustanove.
Trazim da Atematicari pogode koliko po konkurentskoj skoli porodica ima clanova.![]()
![]()
![]()
Ja ne znam. O njima nista ne pise. Provirio sam preko tarabe i video samo resenje. Zene nisu pomenute.marah:hm... jel ja smem da odgovaram na ovo...?...
...a sta je sa zenama tih sinova... jel su i one deo porodice...?![]()
Nije.marah:hm... 14...
Pa to sam ja. Samo inkognito, pod drugim imenom.marah:a sta je sa v.v.ilicem...?
Nije osam. Nije ni dvadeset. A pitanje je jasno. Koliko clanova ima pomenuta porodica uzimajuci u obzir samo imenovane?marah:ajde da probam jos par odgovora:
- osam, (ako se racunaju samo otac, majka i deca)
- dvadeset, (ako se racunaju i zene sinova)
- pitanje nije jasno postavljeno....... sta je porodica (koliko ljudi i u kakvom srodstvu?!) ?
Nije, ali dala si interesantno resenje.marah:minimum tri (otac, majka, dete)![]()
![]()
![]()
Trazim da Atematicari pogode koliko po konkurentskoj skoli porodica ima clanova.idol...:dva clana..... al koja porodica bi imala pare da svakom od sest sinova omoguci stan da bi se odselio.. ovako 14.
Nije 15.marah:mozda 15... ako se racuna da je i otac neciji sin, pa i on ima cerku...
(nikad nisam volela te porodicne veze...)...
Nije dva.idol...:dva clana..... al koja porodica bi imala pare da svakom od sest sinova omoguci stan da bi se odselio.. ovako 14.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............Izvinjavam se slepim putnicima. Nisu bili aktivni u mom oslobadjanju iz izgnanstva, pa sam mislio da su se razbezali.Superbird:A slepi putnici?![]()