Problem za osnovnu skolu

• Začetnik teme Začetnik teme 069
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, vidi... V.V. Ilic je izasao iz zatvora pod drugim imenom. :lol: :lol: :lol:

Ja sam malo provirio u ucionicu konkurentske Atematicke skole i ne mogu da se cudu nacudim.
Postavili su zadatak:
Otac i majka imaju 6 sinova. Svaki sin ima jednu cerku. Koliko porodica ima clanova?

Ja ne trazim da nasi mornari izracunaju. To je problem za polaznike predskolske Atematicke ustanove.
Trazim da Atematicari pogode koliko po konkurentskoj skoli porodica ima clanova. :roll: :roll: :roll:

-Baltazar-:
Vidi, vidi... V.V. Ilic je izasao iz zatvora pod drugim imenom. :lol: :lol: :lol:

Ja sam malo provirio u ucionicu konkurentske Atematicke skole i ne mogu da se cudu nacudim.
Postavili su zadatak:
Otac i majka imaju 6 sinova. Svaki sin ima jednu cerku. Koliko porodica ima clanova?

Ja ne trazim da nasi mornari izracunaju. To je problem za polaznike predskolske Atematicke ustanove.
Trazim da Atematicari pogode koliko po konkurentskoj skoli porodica ima clanova. :roll: :roll: :roll:

hm... jel ja smem da odgovaram na ovo...?...
...a sta je sa zenama tih sinova... jel su i one deo porodice...? :roll:

marah:
mozda 15... ako se racuna da je i otac neciji sin, pa i on ima cerku...
(nikad nisam volela te porodicne veze...)...
Nije 15. ;)

Dobro vece mornari i Atematicari.
Evo me ponovo medju vama. Nadam se da ste se dobro zabavljali, isto kao i ja u zatocenistvu i da vam nije bilo dosadno. The Rolling Stones mi je pomogao da se iz zatocenicke celije iskradem i pojavljujem na palubi pod drugim imenom. I mogu da vas obavestim da smo gusarski brod Fudbal doveli u red. Sada je sve mirno i vodje gusara su ucutkane. Gusari mirno obavljaju svoje forumske zadatke i dalje pobune nema.;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Nije ni 12. Oko ovoga ves necu mnogo muciti. Ne mozete pogoditi ni iz 100 puta. Ovakvu racunici niste nikada videli. Ona ne spada u domen nase Atematike. Ujutru cu vam postaviti resenje i prevescu ga. Konkurentska skola je iz Slovacke.Pa da vidite cuda.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back