Problem sa zenom i porodicom

sastanak pokreta za prava zena:

Engleska: Ja sam rekla mom muzu: George, vise necu da ti kuvam i perem, od danas ima sam da radis sve, ja imam svoja prava! Prvi dan nita nisam primecivala, drugi dan je vec poceo da sprema dorucak...danas sretno podelimo sve poslove po kuci!

(aplauz u sali!)

Francuska: Ja sam rekla mom muzu: Zan, Ja imam svoja prava! Vise ti necu prati i peglati, moras sam da se potrudis! Prvog dana nisam nista videla, drugi dan je otisao u izguzvanoj kosulji na posao, a treci dan je sam oprao i opeglao sav ves !

(gromoglasan aplauz!)

Srbija: Ja, onomad , rekla Milenku: Ja ti vise necu raditi po kuci, ima sam da peres i spremas, 'ocu svoja prava!Prvi dan nista nisam videla, drugi dan nista nisam videla, e, treci dan mi malo splasnuo otok na levo oko, pa sam mogla da gledam!!!
:hahaha:

Prosto je fakat , da je radikalni feminizam zapravo srasno ostetio zene pre svega . Oduzeo im na zenstvenosti . Stvorio primitivni macioizam . Izgradio 70& danasnje gej populacije . Unazadio porodicni zivot .
To ultimativno insistiranje na nezavisnosti je zapravo jedan od dokaza slabosti na najjednostavniju propagadu .
A nezavisnost je precenjena kategorija .
Ja sam veoma zavistan od svoje zene . Ne bi mogao bez nje , i mislim da je to sasvim normalno .

Sad se setila da ne voli posao na selu. :roll:
Svakako se udaranjem po glavi ništa neće rešiti, a ako razgovor ne pomaže onda je najbolje da ti se žena odseli. Rešiće bede i tebe i sebe. Ti ćeš naći drugu ženu koja će kuvati ručak i pomagati oko stoke, a ona će moći da bleji pred kompjuterom bez čvoruga na glavi.
Šta znam...meni cela situacija zvuči beznadežno...
I dobar je savet da treba voditi računa o detetu i naučiti ga da pomaže po kući i oko kuće.

El ovo neka zahebancija na racun forumasica? :lol::zcepanje:

Ili razlupaj komp ili prestani i ti da radis svoji deo posla i sedi ispred kompa ceo dan.
Slobodno ti povremeno nju sakom po glavi, jedno jutro ces se probuditi sam u krevetu.:rtfm:

Vidis i moj muz je visio za kompom:mrgreen:
Tu je nasao ... ???
Sad visimo zjedno:zper:
On kod svoje kuce a ja kod moje:zcepanje:
Zivi svako za sebe i nesto razmisljam nije lose sedeti za kompom:rotf:

imam poblem sa zenom, ja sam iz tarasa i otkad smo platili internet naso sam dosta korisnih stvari o poljoprivredi i savetima za domacinstvo. pa sam se nadao da cete mi pomoci oko ovog problema.

ja i zena smo u braku vec 6 godina imamo i malog ima 12 godina. zivimo u kuci mojih roditelja i ja obezbedjavam svima sta nam treba, radim na njivi imam krave, i sve sto trazim od nje je da ocisti stalu jednom dvaput nedeljno da mi malo pomogne. e sad tu nastaje problem, kako sam platili ovaj internet ona ni da mrdne, dodjem sa njive umoran gladan, nema sta da se jede, nema rucka, ona za kompujterom kaze "pricam sa drugaricom" i tako ceo dan, probao sam lepo sa njom ali nista, jednom samo je malo sakom po glavi i tu skoci sin na mene poce da je brani. ona ima i neku njenu drugaricu koja joj prica kako ona treba manje da radi i puni joj glavu sa glupostima, jednom mi je rekla da ce da se otseli od mene zato sto nevoli ovaj poso. pa vas molim za savet i pomoc, sta da radim?
I moja isto tako, ne znam šta ću s njom, ostaviće me zbog Interneta, u jeku sezone... :sad2:

Mislim ;)
Posveti joj vise paznje pa nece imati vremena da trazi zabavu na kompu:zper:
*ebes posao,kucu i sve ostalo ako trazis kod nje ono sto mislis da ne valja .
Razmisli sta je bilo lepo pa si je ozenio.Kakva je bila a sta si od nje napravio.
Mi zene trazimo samo paznju i nismo zlopamtilo.:rumenko:
Voli je i bice sve ok:ok:

Back