Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.713
A pazi je molim te ovdje:Jaaaoooo!![]()
Piše li na uputstvu da se pije oralno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pazi je molim te ovdje:Jaaaoooo!![]()
Piše li na uputstvu da se pije oralno?![]()
I kako da je ne voliš?A pazi je molim te ovdje:
Ovo možda:Ima jedna vrsta brufena, nekada sam popila jednu, možda je i veća od Limunadicine. Tu je i onaj antibiotk kada sam imala koronu, ne mogu se sjetiti naziva.
Pio sam panklav i jeste, veća tableta. Ali, nije ništa strašno. Veruj mi, ima čak i većih. Stavi prvo tabletu, pa onda puna usta tečnosti, ali baš puna. I samo progutaš. Nećeš osetiti. Nemoj tabletu, pa malo da pijucka, onda je problem. Ovo prvo uradi, što sam ti rekao, i biće ok.Sve to uradim,ali jednostavno mi zapne u grlu.
A to se vec sad pretvorilo u fobiju.
I najbolje piti iz krigle a ne boce.Pio sam panklav i jeste, veća tableta. Ali, nije ništa strašno. Veruj mi, ima čak i većih. Stavi prvo tabletu, pa onda puna usta tečnosti, ali baš puna. I samo progutaš. Nećeš osetiti. Nemoj tabletu, pa malo da pijucka, onda je problem. Ovo prvo uradi, što sam ti rekao, i biće ok.
Stručnjak za gutanjeI najbolje piti iz krigle a ne boce.
Stručnjak za gutanje![]()
A pazi tek ovu razinu ekspertize.Ovo piše @limunada, znači smiješ je na više dijelova ali popiti odmah sve dijelove.
Panklav 2X tablete se gutaju cele, sa celom čašom vode, neposredno pre obroka, kako bi se smanjio rizik od problema sa varenjem.
U slučaju problema sa gutanjem, tableta se može podeliti niz podeone linije, ali se oba dela moraju uzeti istovremenom.
A pazi tek ovu razinu ekspertize.
![]()
Ma nije ona pila Solgar VM 75, vitaminA pazi tek ovu razinu ekspertize.
![]()
Uzima zalet, meće je na korijen jezikaJe li Limunada živa uopšte?![]()
Ja pijem magnezijev orotat, nisu velike, ali su hrapave i slabo klize niz grlo.Ma nije ona pila Solgar VM 75, vitaminmeni bi i za vaginaletu bilo veliko ali progutala nekako svih 30. Ne odjednom
![]()
Ima li krajnike? Možda tu zapinje?!Uzima zalet, meće je na korijen jezika![]()
Podmaži. Ne mašinskim uljem, maslinovim. Da naglasim, a ne da bude poslije Lapsi kriva.Ja pijem magnezijev orotat, nisu velike, ali su hrapave i slabo klize niz grlo.
Pogledajte prilog 1722152
Pređi na liposomalni magnezij, sve što je u tabletama je 70% smeće. Tj, tijelo iskoristi samo 30% od toga što popiješ.Ja pijem magnezijev orotat, nisu velike, ali su hrapave i slabo klize niz grlo.
Pogledajte prilog 1722152
Zato svaki dan krknem 3 komada.Pređi na liposomalni magnezij, sve što je u tabletama je 70% smeće. Tj, tijelo iskoristi samo 30% od toga što popiješ.
Samo reci: U prahu.Mislio sam zdrobiti ili isitniti.
E, je.iga sad. Ako nam za gutanje treba uputstvo.... A, kad se proguta žvaka?Ovde ima na engleskom opisana neka tehnika lakšeg gutanja tableta:
https://umc.edu/Healthcare/ENT/Pati...-Language-Pathology/Swallowing/Pill-Tips.html
Lean forward method for swallowing
- Put the capsule on your tongue and take a medium sip of water – do not swallow yet.
- Bend the head forward by tilting your chin slightly toward your chest.
- Swallow the capsule and the water with the head bent forward.