Problem sa Tuchpad-om

Fantom.

Zainteresovan član
Poruka
389
Ovako vec dva dana pokusavam da resim problem sa tuchpadom...U pitanju je samsung laptop NP355e5x-A02RS
Preuzeo sam drajvere sa zvanicnog sajta instalirao,restartovaro ali nece da radi...Ulazio sam u podesavanja tuchpada pise Enable,dakle sve je podeseno kako treba ...Mislio sam da ulazi u konflikt sa usb misem koji koristim,vadio sam i njega ali i dalje nece ! Pitao sam se da li postoji neka precica na tastaturi koja ga aktivira ali nisam uspeo da nadjem...Da napomenem da je tuchpad ispravan 100% jer sam ga koristio pre podizanja novog sistema.Operativni sistem je windows 7 enterprise 32 bita.

A kada udjem u Control Panel\System and Security\System

Pen and touch: No pen or tuch input is avilable for this Display

Pa ako neko ima neku ideju kako da resim ovaj problem !?

Poslednja izmena:
Ovako vec dva dana pokusavam da resim problem sa tuchpadom...U pitanju je samsung laptop NP355e5x-A02RS
Preuzeo sam drajvere sa zvanicnog sajta instalirao,restartovaro ali nece da radi...Ulazio sam u podesavanja tuchpada pise Enable,dakle sve je podeseno kako treba ...Mislio sam da ulazi u konflikt sa usb misem koji koristim,vadio sam i njega ali i dalje nece ! Pitao sam se da li postoji neka precica na tastaturi koja ga aktivira ali nisam uspeo da nadjem...Da napomenem da je tuchpad ispravan 100% jer sam ga koristio pre podizanja novog sistema.Operativni sistem je windows 7 enterprise 32 bita.

A kada udjem u Control Panel\System and Security\System

Pen and touch: No pen or tuch input is avilable for this Display

Pa ako neko ima neku ideju kako da resim ovaj problem !?

Koji si sistem koristio prije reinstalacije ?

Problem i dalje postoji,pokusao sam Home Premium ,Home Basic OS...
Update OS Update Device...Ufffff nemam pojma vise sta da radim !

Tuchpad.png

Poslednja izmena:

Back