Fantom.
Zainteresovan član
- Poruka
- 389
Ovako vec dva dana pokusavam da resim problem sa tuchpadom...U pitanju je samsung laptop NP355e5x-A02RS
Preuzeo sam drajvere sa zvanicnog sajta instalirao,restartovaro ali nece da radi...Ulazio sam u podesavanja tuchpada pise Enable,dakle sve je podeseno kako treba ...Mislio sam da ulazi u konflikt sa usb misem koji koristim,vadio sam i njega ali i dalje nece ! Pitao sam se da li postoji neka precica na tastaturi koja ga aktivira ali nisam uspeo da nadjem...Da napomenem da je tuchpad ispravan 100% jer sam ga koristio pre podizanja novog sistema.Operativni sistem je windows 7 enterprise 32 bita.
A kada udjem u Control Panel\System and Security\System
Pen and touch: No pen or tuch input is avilable for this Display
Pa ako neko ima neku ideju kako da resim ovaj problem !?
Preuzeo sam drajvere sa zvanicnog sajta instalirao,restartovaro ali nece da radi...Ulazio sam u podesavanja tuchpada pise Enable,dakle sve je podeseno kako treba ...Mislio sam da ulazi u konflikt sa usb misem koji koristim,vadio sam i njega ali i dalje nece ! Pitao sam se da li postoji neka precica na tastaturi koja ga aktivira ali nisam uspeo da nadjem...Da napomenem da je tuchpad ispravan 100% jer sam ga koristio pre podizanja novog sistema.Operativni sistem je windows 7 enterprise 32 bita.
A kada udjem u Control Panel\System and Security\System
Pen and touch: No pen or tuch input is avilable for this Display
Pa ako neko ima neku ideju kako da resim ovaj problem !?
Poslednja izmena: