- Poruka
- 15.221
Meni je, kao i ostaim forumašima, jako važno da njoj bude lepo i da je zadovoljim. Za mene nema veze.
E tu i jeste problem jer želje su jedno a realnost drugo. Naime ja opalim izgleda malčice brže od planiranog.
Jednom sam joj skinuo brus i opalio u gaće pa joj vratio brus a ona se zbunila.
Drugi put smo i do njenih gaćica stigli ali čim sam video da piše "made in china" ja opet opalio.
E pošto samo meni lepo a njoj onako, predožila da sve to obavimo u mraku.
Jeste da nisam video ništa ali sam osetio da kad sam skinuo gaće da je moj krasoje udario u njen pupak i opalio.
Ona je ljutito upalila svetlo iako se nismo tako dogovorili. Mislim da bi valjalo da otvorimo temu zašto žene menjaju mišljenje prebrzo.
Drugar mi predložio da se malo opustim uz alkohol što sam ja rado poslušao.
Posle dve čašice pozvao sam Lazu, Miku i Peru da svrate.
Ona se opet naljutila iako nisam opalio?
Da li je i kod vas ovo ovako?
E tu i jeste problem jer želje su jedno a realnost drugo. Naime ja opalim izgleda malčice brže od planiranog.
Jednom sam joj skinuo brus i opalio u gaće pa joj vratio brus a ona se zbunila.
Drugi put smo i do njenih gaćica stigli ali čim sam video da piše "made in china" ja opet opalio.
E pošto samo meni lepo a njoj onako, predožila da sve to obavimo u mraku.
Jeste da nisam video ništa ali sam osetio da kad sam skinuo gaće da je moj krasoje udario u njen pupak i opalio.
Ona je ljutito upalila svetlo iako se nismo tako dogovorili. Mislim da bi valjalo da otvorimo temu zašto žene menjaju mišljenje prebrzo.
Drugar mi predložio da se malo opustim uz alkohol što sam ja rado poslušao.
Posle dve čašice pozvao sam Lazu, Miku i Peru da svrate.
Ona se opet naljutila iako nisam opalio?

Da li je i kod vas ovo ovako?