problem sa opaljivanjem (STROGO POV.)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Forumaš Veličanstveni

Elita
Banovan
Poruka
15.221
Meni je, kao i ostaim forumašima, jako važno da njoj bude lepo i da je zadovoljim. Za mene nema veze.
E tu i jeste problem jer želje su jedno a realnost drugo. Naime ja opalim izgleda malčice brže od planiranog.
Jednom sam joj skinuo brus i opalio u gaće pa joj vratio brus a ona se zbunila.
Drugi put smo i do njenih gaćica stigli ali čim sam video da piše "made in china" ja opet opalio.
E pošto samo meni lepo a njoj onako, predožila da sve to obavimo u mraku.
Jeste da nisam video ništa ali sam osetio da kad sam skinuo gaće da je moj krasoje udario u njen pupak i opalio.
Ona je ljutito upalila svetlo iako se nismo tako dogovorili. Mislim da bi valjalo da otvorimo temu zašto žene menjaju mišljenje prebrzo.
Drugar mi predložio da se malo opustim uz alkohol što sam ja rado poslušao.
Posle dve čašice pozvao sam Lazu, Miku i Peru da svrate.
Ona se opet naljutila iako nisam opalio?

740bebb775b70503dd45d6850207a668.jpg

Da li je i kod vas ovo ovako?

neiskreno i glupo, uvodni post

taj je imao niz gek postova. kako to sad spominje devojke? otkuda penzosi sa devojkama?

em si bukvalista em si patriota sa politike
a i imaš pogrešne informacije o mojoj kilaži i godinama

ovde moderatorka brisala moj video sa nudističke plaže
ne zbog korisnica foruma, nego da joj ne stajem na muku šta trpi, pere, hrani i vuče

pored mene živog i neponovljivog i veličanstvenog... :heart:

:bye:

Poslednja izmena:
Meni je, kao i ostaim forumašima, jako važno da njoj bude lepo i da je zadovoljim. Za mene nema veze.
E tu i jeste problem jer želje su jedno a realnost drugo. Naime ja opalim izgleda malčice brže od planiranog.
Jednom sam joj skinuo brus i opalio u gaće pa joj vratio brus a ona se zbunila.
Drugi put smo i do njenih gaćica stigli ali čim sam video da piše "made in china" ja opet opalio.
E pošto samo meni lepo a njoj onako, predožila da sve to obavimo u mraku.
Jeste da nisam video ništa ali sam osetio da kad sam skinuo gaće da je moj krasoje udario u njen pupak i opalio.
Ona je ljutito upalila svetlo iako se nismo tako dogovorili. Mislim da bi valjalo da otvorimo temu zašto žene menjaju mišljenje prebrzo.
Drugar mi predložio da se malo opustim uz alkohol što sam ja rado poslušao.
Posle dve čašice pozvao sam Lazu, Miku i Peru da svrate.
Ona se opet naljutila iako nisam opalio?

740bebb775b70503dd45d6850207a668.jpg

Da li je i kod vas ovo ovako?

trolololol

em si bukvalista em si patriota sa politike
a i imaš pogrešne informacije o mojoj kilaži i godinama

ovde moderatorka brisala moj video sa nudističke plaže
ne zbog korisnica foruma, nego da joj ne stajem na muku šta trpi, pere, hrani i vuče

pored mene živog i neponovljivog i veličanstvenog... :heart:

:bye:

da, pa sta. verujem ti da lazes po forumu. jel to dovoljno?

Ja tako kad sam bio mlad, hteo da ebem po pola sata ali uvek opali posle par min....

Kaze meni drugar pre sex ti izmasturbiraj min sat vremena pre sex. Pa ces moc duze ebavati...

Ja tako upoznam neku mladu zensku i pre treceg sastanka rekoh imacemo prvi put sex, odlucim ja da na trecem sastanku je povalim.

I pre nego sto je dosla kod mene u stan ja u kupatili ga otresem.

Dosla ona , pocelo ljubakanje , drpanje, ja mlao nju ona malo mene, pa ja malo nju, kad smo zavrsili u krevetu nece da mi se digne pa da si bog. I tad sam se osramotioo nevidjeno.

Zato nemojte bacati ga u nesvest najmanje 6 sati pre sex....

Ja tako kad sam bio mlad, hteo da ebem po pola sata ali uvek opali posle par min....

Kaze meni drugar pre sex ti izmasturbiraj min sat vremena pre sex. Pa ces moc duze ebavati...

Ja tako upoznam neku mladu zensku i pre treceg sastanka rekoh imacemo prvi put sex, odlucim ja da na trecem sastanku je povalim.

Dosla ona , pocelo ljubakanje , drpanje, ja mlao nju ona malo mene, pa ja malo nju, kad smo zavrsili u krevetu nece da mi se digne pa da si bog. I tad sam se osramotioo nevidjeno.

Kako kome
Nekima je dovoljno i pola sata.

e da si jedini kog je to zadesilo... iz najbolje namere... nego svi prećutkuju...
disfunkciju kao posledicu složenosti muške seksualnosti sa kojom ič nisu upoznati
možda kod žena svaki sledeći orgazam jači ali kod muškarca samo prvi, ono drugo pa možda i treće nekako trnovito

Да би вам она ствар радила како треба, морате или ебавати или дркати редовно, сваких пар дана. То је ако је проблем физичке природе. Ако се не празните, после неког времена ће вам почети слабити ерекција и брзо ћете свршавати. Можда некоме помогне...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back