Problem sa nutricionistom

pa što ne pojede uz meso i deo kupus salate, ako nećeš sve?
msm., klot meso bzv.. ako se ja pitam.
E vidi uopšte nije...
Jest sinoć bila psiho kriza pa ja otvorio temu gde smo malo uz šalu malo uz zbilju razmenili iskustva.
Ko one američke radne grupe za raznorazne retarde.
Sad smo i mi fensi trendi
U Američki život sa Stojkom :lol:

Tamo na kulinarstvu sam stavio "poslednji Stojkov obrok" pred odlazak do doce, gledam posle nedelju dana ne mogu da verujem i śta sam i koliko sam trpao...

Ima efekta...

Sutra ću blendiranu šargarepu i jabuku, to sam voleo i kao mali altad se ručno rendalo...

Pa ću ono maxi lišće iz kesice sa maslinovim uljem

Danas i nije bilo frke nit gladi

- ražani hleb sa ajvarom i 50 gr dimljene slanine i kupus

I evo maločas klot juneću pljeskavicu bez trunke loja i masti koje se inače guraju
Mleveno na moje oči...

Evo veĉera...

Piše u docinom.jelovniku da sme oko 150-170 grama junetine

Skoknem do Skoĉića ispod Skadarlije na pijac, 500 grama junećeg vrata da podeli na 3 to mu je ta pprcija
Neposoljeno, nezaĉinjeno
Fantastična junetina, ok možda pokupilo malo soli sa plotne blago se da osetiti..

Za tri obroka molim lepo
Kad neko vreme jedeš neslano osetiš prirodnu slanost hrane, čak i biljke, jaja. Mada ne valja jesti potpuno bez soli zbog joda, ubićeš štitnu ako to predugo traje. I ovo sam zaboravila a veoma je važno i niko to ne pominje, valjda ih sramota. Promena ishrane je uzrok stomačnog zatvora, zato obavezno uz svako meso neko povrće i gomila tečnosti. Najbolje je skuvati kupus čorbu bez mesa sa paradajzom i to ubaciti u ručak. Neće poremetiti dijetu jer je nisko kaloričan a olakšava varenje. Ne pitaj kako znam.

Kad neko vreme jedeš neslano osetiš prirodnu slanost hrane, čak i biljke, jaja. Mada ne valja jesti potpuno bez soli zbog joda, ubićeš štitnu ako to predugo traje. I ovo sam zaboravila a veoma je važno i niko to ne pominje, valjda ih sramota. Promena ishrane je uzrok stomačnog zatvora, zato obavezno uz svako meso neko povrće i gomila tečnosti. Najbolje je skuvati kupus čorbu bez mesa sa paradajzom i to ubaciti u ručak. Neće poremetiti dijetu jer je nisko kaloričan a olakšava varenje. Ne pitaj kako znam.
U svakoj magazi ima suve šljive pa krk u ključalu vodu da ne kažem po seljački u ključalu šerpu.
Em zdravo em se očistiš.
Ĉuj sramota...
Nemca nije sramota da ti radosno čestita kad prdneš.
Pa oni se makrkaju kiselog kupusa i zaliju pivom pa odigraju ča čak, moravac i vlaško kolo pa se čestitaju i muško i žensko kad počne raketiranje

U svakoj magazi ima suve šljive pa krk u ključalu vodu da ne kažem po seljački u ključalu šerpu.
Em zdravo em se očistiš.
Ĉuj sramota...
Nemca nije sramota da ti radosno čestita kad prdneš.
Pa oni se makrkaju kiselog kupusa i zaliju pivom pa odigraju ča čak, moravac i vlaško kolo pa se čestitaju i muško i žensko kad počne raketiranje
Ok, znači znaš, dobro je, nego jesu ti utrpali neki stent?

Ok, znači znaš, dobro je, nego jesu ti utrpali neki stent?
A to se stavlja kad su zakrĉene arterije lośim holesterolom
Ja imamkilažu a loś holesterol sam eliminisao odavno da crvenim.pirinĉem (suplement).
Dakle suplementi nisu uvek "prevara" ali isto tako ako plivaš u majonezu i coca coli onda zdravo ćao tu ni Bog ne pomaže

Ja moram da odložim bajpas śto duže mogu
E zato mora da se reguliše unos hrane da se rastereti oslabljeno srce

A to se stavlja kad su zakrĉene arterije lośim holesterolom
Ja imamkilažu a loś holesterol sam eliminisao odavno da crvenim.pirinĉem (suplement).
Dakle suplementi nisu uvek "prevara" ali isto tako ako plivaš u majonezu i coca coli onda zdravo ćao tu ni Bog ne pomaže

Ja moram da odložim bajpas śto duže mogu
E zato mora da se reguliše unos hrane da se rastereti oslabljeno srce
Razumem, još imaš vremena da se ‚‚popraviš'', nisi imao infarkt što je super. Imaš velike šanse da to zaustaviš, samo napred. :ok:

Mora da si 0 krvna grupa, ta traži meso. Ljudi sa 0 krvnom grupom su svaštojedi, ali najviše vole meso. Inače su zdraviji od ljudi ostalih krvnih grupa.

Не, ја сам А крвна група, за А крвну групу препоручено је поврће и биљна исхрана, од меса се брзо гоји, зато сам ја дебео, али то што волим нема везе са мојом крвном групом. Моја сестра је 0 крвна група, и требало би да једе месо, а она је веганка, и имала је здравствених проблема због тога, али опет оно што воли се не поклапа са њеном крвном групом.

Не, ја сам А крвна група, за А крвну групу препоручено је поврће и биљна исхрана, од меса се брзо гоји, зато сам ја дебео, али то што волим нема везе са мојом крвном групом. Моја сестра је 0 крвна група, и требало би да једе месо, а она је веганка, и имала је здравствених проблема због тога, али опет оно што воли се не поклапа са њеном крвном групом.
Krstaš se presvukao!
Pogriješila sam znači*! Pa da, kada malo bolje pogledam i razmislim očito je da si ti za jelovnik sa pašnjaka.

Krstaš se presvukao!
Pogriješila sam znači*! Pa da, kada malo bolje pogledam i razmislim očito je da si ti za jelovnik sa pašnjaka.

Не знам какав крсташ и како се пресвукао. z:) У сваком случају, А крвна група су потомци земљорадника са седелачким начином живота, па им генетски одговара оно што су њихови преци јели, а то је углавном биљна храна. Крвна група 0 су потомци ловаца-сакупљача и номада, и њима генетски одговара највише месо, јер су то највише јели њихови преци. Е сад, иако сам А крвна група, биљна храна ми уопште не прија. Чим сам почео Божићни пост, одмах сам се разболео, слабост, недостатак енергије, кашаљ, проблем са синусима. Чим је пост престао и опет сам кренуо да једем месо, за неколико дана сам се опоравио. Како то објаснити. Наша психа изгледа има више утицаја него крвна група.

@lapsi ovo je za tebe :okok:

354676628db841b76531.jpeg

Back