pa što ne pojede uz meso i deo kupus salate, ako nećeš sve?Bez hleba, posle ću kupus salatu sa maslinovim uljem
msm., klot meso bzv.. ako se ja pitam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što ne pojede uz meso i deo kupus salate, ako nećeš sve?Bez hleba, posle ću kupus salatu sa maslinovim uljem
E vidi uopšte nije...pa što ne pojede uz meso i deo kupus salate, ako nećeš sve?
msm., klot meso bzv.. ako se ja pitam.
Kad neko vreme jedeš neslano osetiš prirodnu slanost hrane, čak i biljke, jaja. Mada ne valja jesti potpuno bez soli zbog joda, ubićeš štitnu ako to predugo traje. I ovo sam zaboravila a veoma je važno i niko to ne pominje, valjda ih sramota. Promena ishrane je uzrok stomačnog zatvora, zato obavezno uz svako meso neko povrće i gomila tečnosti. Najbolje je skuvati kupus čorbu bez mesa sa paradajzom i to ubaciti u ručak. Neće poremetiti dijetu jer je nisko kaloričan a olakšava varenje. Ne pitaj kako znam.Evo veĉera...
Piše u docinom.jelovniku da sme oko 150-170 grama junetine
Skoknem do Skoĉića ispod Skadarlije na pijac, 500 grama junećeg vrata da podeli na 3 to mu je ta pprcija
Neposoljeno, nezaĉinjeno
Fantastična junetina, ok možda pokupilo malo soli sa plotne blago se da osetiti..
Za tri obroka molim lepo
U svakoj magazi ima suve šljive pa krk u ključalu vodu da ne kažem po seljački u ključalu šerpu.Kad neko vreme jedeš neslano osetiš prirodnu slanost hrane, čak i biljke, jaja. Mada ne valja jesti potpuno bez soli zbog joda, ubićeš štitnu ako to predugo traje. I ovo sam zaboravila a veoma je važno i niko to ne pominje, valjda ih sramota. Promena ishrane je uzrok stomačnog zatvora, zato obavezno uz svako meso neko povrće i gomila tečnosti. Najbolje je skuvati kupus čorbu bez mesa sa paradajzom i to ubaciti u ručak. Neće poremetiti dijetu jer je nisko kaloričan a olakšava varenje. Ne pitaj kako znam.
Ok, znači znaš, dobro je, nego jesu ti utrpali neki stent?U svakoj magazi ima suve šljive pa krk u ključalu vodu da ne kažem po seljački u ključalu šerpu.
Em zdravo em se očistiš.
Ĉuj sramota...
Nemca nije sramota da ti radosno čestita kad prdneš.
Pa oni se makrkaju kiselog kupusa i zaliju pivom pa odigraju ča čak, moravac i vlaško kolo pa se čestitaju i muško i žensko kad počne raketiranje
A to se stavlja kad su zakrĉene arterije lośim holesterolomOk, znači znaš, dobro je, nego jesu ti utrpali neki stent?
Razumem, još imaš vremena da se ‚‚popraviš'', nisi imao infarkt što je super. Imaš velike šanse da to zaustaviš, samo napred.A to se stavlja kad su zakrĉene arterije lośim holesterolom
Ja imamkilažu a loś holesterol sam eliminisao odavno da crvenim.pirinĉem (suplement).
Dakle suplementi nisu uvek "prevara" ali isto tako ako plivaš u majonezu i coca coli onda zdravo ćao tu ni Bog ne pomaže
Ja moram da odložim bajpas śto duže mogu
E zato mora da se reguliše unos hrane da se rastereti oslabljeno srce
Ni bajpas mi ne treba, virus je oštetio rad srca posle druge preležane korone počeli prvi simptomi a ja mislio šištte plućaRazumem, još imaš vremena da se ‚‚popraviš'', nisi imao infarkt što je super. Imaš velike šanse da to zaustaviš, samo napred.![]()
Huuuh, al te napalo, ono baš. Drž se ne daj se.Ni bajpas mi ne treba, virus je oštetio rad srca posle druge preležane korone počeli prvi simptomi a ja mislio šištte pluća
Bitno je da sam se navikao šta treba jesti od ovog iz prve ture i kako to da polako oblikujem u fin obrok.Huuuh, al te napalo, ono baš. Drž se ne daj se.![]()
Mora da si 0 krvna grupa, ta traži meso. Ljudi sa 0 krvnom grupom su svaštojedi, ali najviše vole meso. Inače su zdraviji od ljudi ostalih krvnih grupa.
Krstaš se presvukao!Не, ја сам А крвна група, за А крвну групу препоручено је поврће и биљна исхрана, од меса се брзо гоји, зато сам ја дебео, али то што волим нема везе са мојом крвном групом. Моја сестра је 0 крвна група, и требало би да једе месо, а она је веганка, и имала је здравствених проблема због тога, али опет оно што воли се не поклапа са њеном крвном групом.
Krstaš se presvukao!
Pogriješila sam znači*! Pa da, kada malo bolje pogledam i razmislim očito je da si ti za jelovnik sa pašnjaka.
Počeo da jede forumaše.zašto je stojko međenirov u banu?
Ajd što jede živce, al što ispija mozak na slamku.pa jede on živce forumaša odavno, nije to razlog za ban![]()
Zaboravio si da je danas slava, Jovandan!