Problem sa nutricionistom

Колико савета! :lol:

Кад желим на брзину да као нешто смршам, исхрану базирам на месо (не мора бити немасно) и салату тј. на протеине.
Хлеб сасвим избацим.

Кад ми се то не ради, после ручка врло лагана вечера око 18ч (нпр. три-четри супене кашике овсених/ражених пахуљица+200 мл јогурта) и до сутрашњег доручка само вода.

Слаткиши, газирано, мајонези, кечапи- то се не једе/не пије, сем спорадично.

problem je ogroman ako paničiš ali ako se zajebavaš sa problemom onda ga rešašavaš ko iz p.. šale...
recimo kad su me potali ovih par meseci kako sam ja stalno "evo silazim sa lopate"
Не треба да паничиш, супер је да се зезаш и тако ћеш у једном моменту да схватиш да си се навикао тако да се храниш.
Само буди упоран.

Смеш пиринач, што да не, само без хлеба! И без сирева, мајонеза, павлака...штазнам шта све би масно натрпао!
ko još jede klot pilav sa hlebom?
pitam jer sam umuljao parčiće pečene skuše
100 gr pirinčau pola litra vode, jako blago posoljeno, 200 gr skuše i ništa više

takodje, voće (ili presno povrće) pre obroka itekako pomaže pankreasu
Mi nemamo tu kulturu obedovanja u Španiji i Francuskoj itekako...
Proki, jednom sam držala dijetu sa jabukama.
gleda me mama i pita je l sam normalna, a ja očistila činiju jabuka, iseckala i kao na dijeti.
ni grama nisam izgubila, ali sam nedelju dana posle nadoknadila sve propušteno. :lol:

imaš nutritivnu tablicu na netu pa proući, nije teško.
prepolovi obroke, jer si preterao, al baš, i laganini... dođeš u stanje da ti jelo služi samo da bi živeo. ;)

Не треба да паничиш, супер је да се зезаш и тако ћеш у једном моменту да схватиш да си се навикао тако да се храниш.
Само буди упоран.
Само избаци из исхране све из Максија, и решио си све проблеме ;)

Само буди упоран.
Pa to i jeste poenta nego sad kreće ova "adaptacija"....
Ok sad sam na komisiji ali ističe i za dalje nema osnova jer se stanje stabilizovalo a i ja se osećam skoro pa ko nov
To što je oštećeno od delovanja virusa, sa tim se živi ali disciplina mora da postoji jer lekovi bez discipline ne pomažu

ko još jede klot pilav sa hlebom?
pitam jer sam umuljao parčiće pečene skuše
100 gr pirinčau pola litra vode, jako blago posoljeno, 200 gr skuše i ništa više
Ма јао, једу бре људи свашата па једу хлеб и са шрагетама :rotf:
Не питај!
Зато ти стално понављам без хлеба :lol:

Proki, jednom sam držala dijetu sa jabukama.
gleda me mama i pita je l sam normalna, a ja očistila činiju jabuka, iseckala i kao na dijeti.
ni grama nisam izgubila, ali sam nedelju dana posle nadoknadila sve propušteno. :lol:

imaš nutritivnu tablicu na netu pa proući, nije teško.
prepolovi obroke, jer si preterao, al baš, i laganini... dođeš u stanje da ti jelo služi samo da bi živeo. ;)
ma šta sam preterao ja sam bre grdosija po rastu
u osnovnoj sam bio veći od učiteljice
kevu prešišao u petom razredu, ćaleta u osmom, ujku u srednjoj, dalje nisam išao

Pa to i jeste poenta nego sad kreće ova "adaptacija"....
Ok sad sam na komisiji ali ističe i za dalje nema osnova jer se stanje stabilizovalo a i ja se osećam skoro pa ko nov
To što je oštećeno od delovanja virusa, sa tim se živi ali disciplina mora da postoji jer lekovi bez discipline ne pomažu
Амин!
Јасно ти је да то важи од сад па заувек?

Није Проки добио лош јеловник него нема кремпита у њему. :lol:

Имам га и ја, доктори са хигијене и мед. екологије, субспецијалисти за исхрану, све дају на граме.

Нпр. доручак: туњевина (конзерва) + 60 гр. хлеба (две танке кришке)+сок од парадајза чаша.
Ужина:јабука.
Ручак: гриливано бело месо 200 гр. + салате неограничено+60 гр. хлеба.
Вечера: овсене пахуљице (три супене кашике) +200 мл јогурта.

И тако...

Back