Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 81.285
baš ti hvalazaboravio.
bilo pre ovog nutricioniste.
kad sam videla, reko', Proki ima da nagraiše.![]()

čim ovo prodje dodjem ja kod tebe na kitnikez
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš ti hvalazaboravio.
bilo pre ovog nutricioniste.
kad sam videla, reko', Proki ima da nagraiše.![]()
Смеш пиринач, што да не, само без хлеба! И без сирева, мајонеза, павлака...штазнам шта све би масно натрпао!a ne sme pirinač? khm... ono kao blag rižoto?
krompir reko profa samo bareni sa mladim sirom
problem je ogroman ako paničiš ali ako se zajebavaš sa problemom onda ga rešašavaš ko iz p.. šale...lakše mu je kad je n eozbiljan, ali jeste u problemu.
Ma znam nego mi dojadila Politika,E našo si crkvu da se moliš.![]()
dobra je i ona iz Maxi ili gde već. upakovane u kesu, malecke.Pečena cvekla, svaka umotana u foliju da što manje iz nje iscuri, a i brže se peče.
Слободно можеш, али без хлеба, уз доста зелениша.a ne sme pirinač? khm... ono kao blag rižoto?
krompir reko profa samo bareni sa mladim sirom
Ajde, ajde, nije skroz smak sveta, evo ja 30 godina silazim sa lopate pa kuckam ovde, ne ide to tako brzo.Ma znam nego mi dojadila Politika,
Kaže ona izreka "Zdrav ima 1000 želja a bolestan samo jednu"
Pa sam shvatio da su jbg bolesni, samo tu jednu želju imaju...po ceo dan, svaki dan...![]()
Не треба да паничиш, супер је да се зезаш и тако ћеш у једном моменту да схватиш да си се навикао тако да се храниш.problem je ogroman ako paničiš ali ako se zajebavaš sa problemom onda ga rešašavaš ko iz p.. šale...
recimo kad su me potali ovih par meseci kako sam ja stalno "evo silazim sa lopate"
ko još jede klot pilav sa hlebom?Смеш пиринач, што да не, само без хлеба! И без сирева, мајонеза, павлака...штазнам шта све би масно натрпао!
Oni jedu malo mesa, ogromne količine pirinča i povrća i prirodna ulja, drugačija od našeg.Слободно можеш, али без хлеба, уз доста зелениша.
Ено азијати кркају стално пиринач, а сви мршави![]()
Proki, jednom sam držala dijetu sa jabukama.takodje, voće (ili presno povrće) pre obroka itekako pomaže pankreasu
Mi nemamo tu kulturu obedovanja u Španiji i Francuskoj itekako...
Само избаци из исхране све из Максија, и решио си све проблемеНе треба да паничиш, супер је да се зезаш и тако ћеш у једном моменту да схватиш да си се навикао тако да се храниш.
Само буди упоран.
Pa to i jeste poenta nego sad kreće ova "adaptacija"....Не треба да паничиш, супер је да се зезаш и тако ћеш у једном моменту да схватиш да си се навикао тако да се храниш.
Само буди упоран.
Ма јао, једу бре људи свашата па једу хлеб и са шрагетамаko još jede klot pilav sa hlebom?
pitam jer sam umuljao parčiće pečene skuše
100 gr pirinčau pola litra vode, jako blago posoljeno, 200 gr skuše i ništa više
ja n'umem jesti ništa bez hleba.ko još jede klot pilav sa hlebom?
Само немој после две кремпите јер ти ”пао шећер”ko još jede klot pilav sa hlebom?
pitam jer sam umuljao parčiće pečene skuše
100 gr pirinčau pola litra vode, jako blago posoljeno, 200 gr skuše i ništa više
ma šta sam preterao ja sam bre grdosija po rastuProki, jednom sam držala dijetu sa jabukama.
gleda me mama i pita je l sam normalna, a ja očistila činiju jabuka, iseckala i kao na dijeti.
ni grama nisam izgubila, ali sam nedelju dana posle nadoknadila sve propušteno.
imaš nutritivnu tablicu na netu pa proući, nije teško.
prepolovi obroke, jer si preterao, al baš, i laganini... dođeš u stanje da ti jelo služi samo da bi živeo.![]()
Амин!Pa to i jeste poenta nego sad kreće ova "adaptacija"....
Ok sad sam na komisiji ali ističe i za dalje nema osnova jer se stanje stabilizovalo a i ja se osećam skoro pa ko nov
To što je oštećeno od delovanja virusa, sa tim se živi ali disciplina mora da postoji jer lekovi bez discipline ne pomažu
Ti i ne moraš.ja n'umem jesti ništa bez hleba.
uh, ta sam... pileći paprikaš sa rezancima, i uz to hleb.Ма јао, једу бре људи свашата па једу хлеб и са шрагетама
Није проблем јести хлеб, али је проблем јести ове хлебове које ми данас једемоja n'umem jesti ništa bez hleba.