- Poruka
- 50.494
@Stojkov Menidjer јел ово тачно?e pa neko veče fotkao pet pečenih jaja na oko i nemam pojma šta još, za večeru.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Stojkov Menidjer јел ово тачно?e pa neko veče fotkao pet pečenih jaja na oko i nemam pojma šta još, za večeru.![]()
Jeste, odavno al je sistem isti. Pazi kad kaže jabuke 125 gr, a jabuka 200, onda seckaš do 125 svaki put mereći, smor. Baren kupus, leba mu se ogadio, ništa odvratnije nema na ovom svetu, neslan i bez ulja, pa nisam ja zec. Sve tako u tom smislu, ja trpela, oslabila kad prc sve se vratilo. Sad obe noge treba da operišem da vratim cirkulaciju a ti razmisli.Jel iko išao kod tih sektaša medicine?
Темељито је да смањиш порције и избациш све што гоји и ствара масноће, а не да са овим шит преварама унесеш још отрова!ja kad nešto radim to se trudim da bude temeljito
uzeo sam neke spaljivače masnih naslaga, ok, nisu to čudotvorni suplementi nego ono kao uz dijetu da se ubrza
![]()
![]()
![]()
a jel?Темељито је да смањиш порције и избациш све што гоји и ствара масноће, а не да са овим шит преварама унесеш још отрова!
Јао што ме ово нервираааа!
Тако је. Нема ефекта такав драстичан режим, потребно је потпуно усвојоти здрав начин исхране.Jeste, odavno al je sistem isti. Pazi kad kaže jabuke 125 gr, a jabuka 200, onda seckaš do 125 svaki put mereći, smor. Baren kupus, leba mu se ogadio, ništa odvratnije nema na ovom svetu, neslan i bez ulja, pa nisam ja zec. Sve tako u tom smislu, ja trpela, oslabila kad prc sve se vratilo. Sad obe noge treba da operišem da vratim cirkulaciju a ti razmisli.
Хоћеш озбиљно да ти кажем? Хоћеш да слушаш?a jel?
au...
pa šta sad da radim?
Alo bre...Po ovome tebi hrana ne treba.![]()
šibaj sestro tvoj sam :Хоћеш озбиљно да ти кажем? Хоћеш да слушаш?
Au...Jeste, odavno al je sistem isti. Pazi kad kaže jabuke 125 gr, a jabuka 200, onda seckaš do 125 svaki put mereći, smor. Baren kupus, leba mu se ogadio, ništa odvratnije nema na ovom svetu, neslan i bez ulja, pa nisam ja zec. Sve tako u tom smislu, ja trpela, oslabila kad prc sve se vratilo. Sad obe noge treba da operišem da vratim cirkulaciju a ti razmisli.
Јел имаш бушилицу?a jel?
au...
pa šta sad da radim?
Jel smanjena porcija recimo govedja pljeskavica 45 grama?За мршављење треба јести нискокалоричну храну.
Водиш рачуна о калоријама.
Не мораш баш да једеш мање већ мање калорија. Постепено их смањујеш и правиш замене.
Нпр. уместо увече уз филм да грицкаш чипс и кока колу, грицкаш кокице направљене на врелом ваздуху и зеро колу.
За доручак, уместо јаја на пуно зејтина, скуваш их или уље (или свињску маст) ставиш само минимум, да једва покрије тигањ.
Уместо слаткиша, пређеш на банане,јагоде и сл.
Ручак, гледаш да није на уљу, јер је,рекох,калорично. Месо,поврће...
Избациш алкохол, јер има пуно калорија.
Процениш колико си калорија јео, тај број мораш да смањиш.
Нпр. јео си у просеку 4 000 калорија, твој нормалан број је 3000
То значи да бисмршао, мораш испод тог броја , нпр. 2700 (све то оквирно).
Мораш да се уоброчиш, 3 оброка у приближно време.šibaj sestro tvoj sam :![]()
Viljuška je recimo bušnaЈел имаш бушилицу?
Пробуши кашику![]()
ОВо ће да те убије, само кажем...Jel smanjena porcija recimo govedja pljeskavica 45 grama?
Toliki je patty u McDonaldsu, samo im kažem da ne stavljaju ništa od sosova i topljenog sira...
![]()
И ово исто као предходно, само..можда повремено 5 комада уз купус салату и без хлеба!Viljuška je recimo bušna
![]()
Ћевапе једеш кашичицом за еспресо, наравно пробушеномViljuška je recimo bušna
![]()
Te tablete su bacanje para.Alo bre...![]()
Ozbiljna sam iako tako pišem, kreni na vreme inače će početi sa trnjenjem, svrabom, peckanjem, onda kreće odumiranje nerava i krvnih sudova, trnci se pojačavaju, kreću grčevi, noge postaju tamne od kolena na dole, pa sve tamnije a onda kreću da plave nokti i priča je gotova. Doktori nemaju vremena i ne žele mnogo da objašnjavaju zato sve ovo pišem. Slušaj Natu i sredićeš se.
e šipak... za ovo i ja znam...Мораш да се уоброчиш, 3 оброка у приближно време.
Meso ne sme da bude masno kao može piletina i govedina/junetinaМесо и јаја једеш без хлеба, без сира, недајбоже мајонеза, само салата долази у обзир (не руска салата!), зелена, краставац и сл..
Ovde mi napisao bez žumanca samo belance, nabavio sam pravi ražani hleb, 300 kinti vekna al traje par dana...Ако доручкујеш јаја ( до 3 комада) покушај са малом кришком црног хлеба и мало салате.
McDonalds patty stane dva komada na moj dlan, ne znaš ti koliki sam ja dasa i po, mada bih ja to "i po" da maknemМесо не сме да буде већа порција од твог длана, уз поврће, вариво или салату и без хлеба!
minimalno, mada me ništa ne vuče iskren da budem, al moram da imam makar bonžitu ako mi naglo padne šećerАко не можеш без слаткиша купи урме оне најбоље ,,скидају" са шећера.
ono što spremim to se pojede nema naknadnoНикад не износи пред себе више од прописане порције. Поједи и склањај се од стола као турци са гробља!
on je bez veze, ima onaj ekspandirani kukuruzni smoki, neslan što mi je bitno takodjeАко те ухвати потреба за јелом, поједи онај пиринчани стиропор, нећеш више бити гладан![]()
Injaoooo pa to su kašikice za ovo:
Баш ми је жао да је тако, заиста лекари дају препоруку али...највише је до нас колико ћемо озбиљно да се посветимо опоравку. Надам се да ћеш бити боље после операције.Te tablete su bacanje para.
Ozbiljna sam iako tako pišem, kreni na vreme inače će početi sa trnjenjem, svrabom, peckanjem, onda kreće odumiranje nerava i krvnih sudova, trnci se pojačavaju, kreću grčevi, noge postaju tamne od kolena na dole, pa sve tamnije a onda kreću da plave nokti i priča je gotova. Doktori nemaju vremena i ne žele mnogo da objašnjavaju zato sve ovo pišem. Slušaj Natu i sredićeš se.![]()
čekaj sad ozbiljnoTe tablete su bacanje para.
Ozbiljna sam iako tako pišem, kreni na vreme inače će početi sa trnjenjem, svrabom, peckanjem, onda kreće odumiranje nerava i krvnih sudova, trnci se pojačavaju, kreću grčevi, noge postaju tamne od kolena na dole, pa sve tamnije a onda kreću da plave nokti i priča je gotova. Doktori nemaju vremena i ne žele mnogo da objašnjavaju zato sve ovo pišem. Slušaj Natu i sredićeš se.![]()