dzolix
Zainteresovan član
- Poruka
- 406
Da,, napravi testiranje sa nekim programom, moze i taj, da bi bio potpuno siguran.da je onda ''provučem'' kroz taj program...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,, napravi testiranje sa nekim programom, moze i taj, da bi bio potpuno siguran.da je onda ''provučem'' kroz taj program...
Nije na odmet proveriti svaki hardver po redu.Vidi,moguce je i da RAM pravi problem.Koliko modema imas,ako su dva izvadi ih i ocisti kontakte gumicom za grafitne olovke,ali bez mnogo pritiskanja.Probaj zameni im mesta,ako ne valja vrati kako je bilo.Mozes tako i grafiku isto,malo obrisati kontakte.Moze se desiti da i napajanje,ne salje vise dovoljno struje u datim okolnostima.trajalo je kratko i opet se javlja isti problem kad se pokrene bilo koja igra...možde ovde nije grafička u pitanju jel da jeste brljala bi i ovako u radu van igrica i sa drugim programima...nastaviću sutra da vidim šta i kako...
Da,, napravi testiranje sa nekim programom, moze i taj, da bi bio potpuno siguran.
Nije na odmet proveriti svaki hardver po redu.Vidi,moguce je i da RAM pravi problem.Koliko modema imas,ako su dva izvadi ih i ocisti kontakte gumicom za grafitne olovke,ali bez mnogo pritiskanja.Probaj zameni im mesta,ako ne valja vrati kako je bilo.Mozes tako i grafiku isto,malo obrisati kontakte.Moze se desiti da i napajanje,ne salje vise dovoljno struje u datim okolnostima.
Kod tebe je 85 C neki navode da je to normalno, moguce da ti graficka namjerno gasi zbog visoke temp. vidi ovo :samo što je program započeo da testira monitor je izgubio signal...
Nije na odmet proveriti svaki hardver po redu.Vidi,moguce je i da RAM pravi problem.Koliko modema imas,ako su dva izvadi ih i ocisti kontakte gumicom za grafitne olovke,ali bez mnogo pritiskanja.Probaj zameni im mesta,ako ne valja vrati kako je bilo.Mozes tako i grafiku isto,malo obrisati kontakte.Moze se desiti da i napajanje,ne salje vise dovoljno struje u datim okolnostima.
Kod tebe je 85 C neki navode da je to normalno, moguce da ti graficka namjerno gasi zbog visoke temp. vidi ovo :
Temperatura grafičke kartice ne smije premašiti 80 stupnjeva
Pogledajte prilog 1596996
I ja mislim da je grafika u pitanju,ili je pri kraju,ili su joj preoptereceni procesori zbog paste.Onda kada se malo hladne,radi,dok ne digne temperaturu.Ne mozes nista izgubiti,ako joj zamenis pastu na procesorima.Taman ces moci malo da ocistis i ventilatore od prasine,jer i oni mogu praviti problem,a sada su i ove neverovatne vrucine,pa i nije bas dobro ni za nov,a kamoli polovan komp.mislim da ovde ništa drugo ne može da bude sem grafičke...
Mogu da ti sredim nešto. Sad sam kupio drugaru 4060 Ti.Ako imaš GeForce RTX 4060/70, rado bih isprobao.
Iz Beograda sam
OpuštenoMogu da ti sredim nešto. Sad sam kupio drugaru 4060 Ti.
Jel imaš odgovarajuće napajanje?
Nemam pojma, ja od igrica igram jedino Tetris i Microsoft Flight Simulator. Jedan 2080Ti oba tera bez problema.Opušteno
Namerno sam uzeo prošle godine laptop sa integrisanom grafikomn
Bitniji su mi bili procesor (Ryzen 5) i RAM (16Gb)
Ono što ja igram pokretale su grafičke karte od pre 10 i više godina
Kad nisu napravili bolje igre onda mi ne treba grafička
Eventualno bih uzeo sledeće godine SWITCH2 zbog Zelde i Mario Karta
Te laptopove još jedino penzosi kupujuOpušteno
Namerno sam uzeo prošle godine laptop sa integrisanom grafikomn
Bitniji su mi bili procesor (Ryzen 5) i RAM (16Gb)
Ono što ja igram pokretale su grafičke karte od pre 10 i više godina
Kad nisu napravili bolje igre onda mi ne treba grafička
Eventualno bih uzeo sledeće godine SWITCH2 zbog Zelde i Mario Karta
600w psu na taj stari cpu i matoru gpu...strasno..sve bacaj samo ostavi psu..
Nisam video temu pre, ako se totalno ugasi racunar proveri temperaturu procesora ili promeni napajanje. Tebi i da crkne graficka neces imati sliku ali ostale komponente ce i dalje da rade
Jedna situacija kada komp moze da se skroz ugasi je kada CPU predje kriticnu temperaturu i BIOS ugasi skroz racunar kako bi spasao procesor ili kada pod opterecenjem povuce vecu struju i preoptereti lose napajanje.
Кад си мењао термалну пасту на графичкој ? Процесор исто питање.mislim da ovde ništa drugo ne može da bude sem grafičke...
Кад си мењао термалну пасту на графичкој ? Процесор исто питање.
Znači app nekome će je uvaliti. Uvek se hvale kako su testirali ovo ono. A to isti printskrinovi jednohžg jedinog testa kompa.