- Poruka
- 11.078
jedno po jedno, prvo grafa.nisam probaću sutra...da izvadim i vratim radnu memoriju-da napajanje pa možda nije u redu? auuuuu
ona vuče max 120w što svako ispravno napajanje sa lakoćom odrađuje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedno po jedno, prvo grafa.nisam probaću sutra...da izvadim i vratim radnu memoriju-da napajanje pa možda nije u redu? auuuuu
Koliko si platio racunar?
99% je grafička imao sam isti problem sa svojom RX 470 8GBkupio sam polovan komp ove konf
Intel Core i5 4590
16GB ram
grafička: RX 470 8GB
napajanje 600w
komp ovako regularno radi ali kada se bilo koja igra pokrene monitor izgubi signal grafička uključi ventilatore na max tako radi kratko vreme i onda se komp ugasi...šta ovde može biti jel je u pitanju grafička kartica ili je neki softverski problem?
inače vadio sam grafičku i vraćao ,menjao kabl za napajanje,menjao strane na hdmi kabl i sve se isto dešava i dalje...
Polovne grafe su macka u dzaku jer sve je to rudarilo. Bolje je bilo da si uzeo komp bez grafike pa kupis novu tog ranga nvidia 1650 za 150e. A imas i ceo racunar sa 1650 za 400e21k din... pazi ovo do te cene prodaju polovne kompove sa malo jačim procesorom ali sa baš slabom grafičkom-ovaj što sam kupio ima slabiji procesor i jaču grafičku tako da mu dodje neki kompromis... ovo će biti zadnja stvar koju sam kupio polovnu...
@ružislav ne slusaj savete od ljudi koji instalisu bilo staSinko, niko ti nije savetovao da uradis ponovnu instalaciju windowsa, znaci skini 22h2 sa microsoft sajta i izvrsi clean installaciju (formatizuj particiju na koju inastalises windows). Probaj da instalises i pokrenes igricu sa drajverima za VGA koje ti je sam windows instalisao, ako ne radi skini drajvere sa prozivodjacevog sajta pa poteraj igricu.
Ako i posle toga VGA gasi sistem zbog pregrevanja ili menjaj karticu, racunar ili odustaj od te igrice.
99% je grafička imao sam isti problem sa svojom RX 470 8GB
Kako sam čitao RX 470 i RX 480 imaju neke serijske greške gde senzori za temperaturu podivljaju.
Tipa kod mene se komp restartovao kada bih ulazio u menu sekciju nekih igara, mada ne svih.
Neko privremeno rešenje koje sam našao jeste da odeš - desni klik - AMD Software - pa tamo podesiš manuelno ventilatore
Koristio sam ovaj klip:
Sinko, niko ti nije savetovao da uradis ponovnu instalaciju windowsa, znaci skini 22h2 sa microsoft sajta i izvrsi clean installaciju (formatizuj particiju na koju inastalises windows). Probaj da instalises i pokrenes igricu sa drajverima za VGA koje ti je sam windows instalisao, ako ne radi skini drajvere sa prozivodjacevog sajta pa poteraj igricu.
Ako i posle toga VGA gasi sistem zbog pregrevanja ili menjaj karticu, racunar ili odustaj od te igrice.
Polovne grafe su macka u dzaku jer sve je to rudarilo. Bolje je bilo da si uzeo komp bez grafike pa kupis novu tog ranga nvidia 1650 za 150e. A imas i ceo racunar sa 1650 za 400e
otišla grafička najverovatnijekupio sam polovan komp ove konf
Intel Core i5 4590
16GB ram
grafička: RX 470 8GB
napajanje 600w
komp ovako regularno radi ali kada se bilo koja igra pokrene monitor izgubi signal grafička uključi ventilatore na max tako radi kratko vreme i onda se komp ugasi...šta ovde može biti jel je u pitanju grafička kartica ili je neki softverski problem?
inače vadio sam grafičku i vraćao ,menjao kabl za napajanje,menjao strane na hdmi kabl i sve se isto dešava i dalje...
99% tih grafičkih su klokovane i razyebane spržene rudarile 0-24h pa popravljane za prodaju.
otišla grafička najverovatnije
pozajmi od ortaka..pa probaj njegovu
Sve to majnuje pa se prodaje ko nova malo radila a nabave jače za posao.
Problem su najverovatnije napajanje ili grafička.daa sve radi ok ali čim startujem igru monitor izgubi signal i posle kratko vreme komp se ceo ugasi...
Ako imaš GeForce RTX 4060/70, rado bih isprobao.Problem su najverovatnije napajanje ili grafička.
Ako si iz BG mogu da ti pozajmim da probaš oba da zameniš.
Problem su najverovatnije napajanje ili grafička.
Ako si iz BG mogu da ti pozajmim da probaš oba da zameniš.
99% je grafička imao sam isti problem sa svojom RX 470 8GB
Kako sam čitao RX 470 i RX 480 imaju neke serijske greške gde senzori za temperaturu podivljaju.
Tipa kod mene se komp restartovao kada bih ulazio u menu sekciju nekih igara, mada ne svih.
Neko privremeno rešenje koje sam našao jeste da odeš - desni klik - AMD Software - pa tamo podesiš manuelno ventilatore
Koristio sam ovaj klip:
on kaže samo da je instalirao win isprobao i toliko...
ovako stoje stvari : ovde je grafička u pitanju jedan primer-pokrenuo sam igru dead effect i igra radi sa medium graf.podešavanja ali čim se podesi na high odmah prekine kontakt signal monitora i ugasi se komplet a ove spec. kompa treba da ''pojedu'' tu igru pogotovo sama grafička-zato se to desilo i sa gta 5 kada sam podesio graf. podešavanje na hd rezoluciju....