Problem sa kompom

kupio sam polovan komp ove konf

Intel Core i5 4590
16GB ram
grafička: RX 470 8GB
napajanje 600w

komp ovako regularno radi ali kada se bilo koja igra pokrene monitor izgubi signal grafička uključi ventilatore na max tako radi kratko vreme i onda se komp ugasi...šta ovde može biti jel je u pitanju grafička kartica ili je neki softverski problem?

inače vadio sam grafičku i vraćao ,menjao kabl za napajanje,menjao strane na hdmi kabl i sve se isto dešava i dalje...
Mozda se osusila pasta na procesorima grafike.Trebao bi to da proveris.Ako imas neku i losiju grafiku,a da je ispravna isprobaj sa njom,kako ce se ponasati.

Ako su krekovane igrice postoji mogućnost da ti uvaljeni kriptomajneri rade svoj posao
Ja se evo zanimam traženjem fake sajtova koji uvaljuju ransomware i cerekam se na kretenske emailove gde mi traže pare

a opet - moguće da si nabio kućište estetski uz zid pa nema gde da izlazi vazduh

Poslednja izmena:
Ako su krekovane igrice postoji mogućnost da ti uvaljeni kriptomajneri rade svoj posao
Ja se evo zanimam traženjem fake sajtova koji uvaljuju ransomware i cerekam se na kretenske emailove gde mi traže pare

a opet - moguće da si nabio kućište estetski uz zid pa nema gde da izlazi vazduh

ma jok ima vazduha okolo ihahaaa plus nisam zatvorio stranicu :mrgreen:

Back