boky
Obećava
- Poruka
- 87
Pre jedno mesec dana crkao mi ventilator na grafickoj. Zamenio ga i do juce radilo normalno. Medjutim juce mi se zadimi napajanje i komp se ugasi. Ja otvorim i vidim da mi i ventilator na grafickoj ponovo izgoreo. Danas kupim novo napajnje i stavim nov ventilator na grafickoj, medjutim on nece da upali. Probao sam svasta i sad provalim da kad skinem graficku, kompjuter se upali i ventilatori vrte i on kao radi, kad vratim graficku nazad on ponovo ne reaguje.
E sad me zanima, ako neko zna da li to znaci sigurno da je crkla graficka ili je mozda maticna, mislim neznam sta sad da mu menjam?
E sad me zanima, ako neko zna da li to znaci sigurno da je crkla graficka ili je mozda maticna, mislim neznam sta sad da mu menjam?

Poslednja izmena:

Da zlo bude vece, odnesem je kod ortaka i njemu radi ko sat.. Igra igrice, ama ko nova! A kada je donesem kuci ona nece 

E sada imam neki drugi "problemcic", tacnije ako ste voljni da mi date savet..
Imam neki anti virus, ali mi se uopste ne svidja.. Mislim da je tu cisto reda, radi i takodje sumnjam da sam pun virusa
PC, mi sasvim normalno radi ali imam takav predosecaj.. Komp mi nije mnogo jak : 1gigabajt ram-a (DDR1), procesor 2.53ghz takodje starije generacije, 256mb graficka (mada to sada nije ni bitno, toliko).. Dao sam vam to, cisto da vidite jacinu komp-a, pa da mi predlozite neki Anti-Virus, koji mi nece PUNO, usporavati rad... Unapred Hvala