Problem oko ,,prvog puta,,

Ok, vjerovatno ovakva tema vec negdje postoji samo nisam je bas uspio naci, odustao sam od search a i od ,,cackanja,, kad sam stigao do 7 stranice... paaa...

Frka je to sto nju previse boli... Kako god smo probali boli je, a i probali smo vise puta... Nije sigurno problem do mene jer nemam nesto velik penis...
Zar to toliko boli? Da li trebamo to naglo ,,odraditi,, ili sta vec??? Citao sam nesto kao da misici nisu opusteni ili tako nesto... Sta moze biti???

A to je sigurno da je problem do nje, ako nju boli. A sta znam, mozda joj jednostavno jos nije vreme da se istorba.

mislim znam da si ironicna...ali nosim se mislju da objavim knjigu :lol:
hehe

negooo...vi sa tim polako...ja ne znam jel neko ovde vise voli da dobija inekciju dvadeset minuta ili dve sekunde?

pa nisam ironicna ako imas sve potrebne kvalifikacije, btw meni je to decko rekao pre nekoliko godina kad sam bila u ovakvoj situaciji :)
i nije bilo tako lose :P

a o injekcijama ne bih. mrzim igle :D

Ok, vjerovatno ovakva tema vec negdje postoji samo nisam je bas uspio naci, odustao sam od search a i od ,,cackanja,, kad sam stigao do 7 stranice... paaa...

Frka je to sto nju previse boli... Kako god smo probali boli je, a i probali smo vise puta... Nije sigurno problem do mene jer nemam nesto velik penis...
Zar to toliko boli? Da li trebamo to naglo ,,odraditi,, ili sta vec??? Citao sam nesto kao da misici nisu opusteni ili tako nesto... Sta moze biti???

:ljutko: Nikad od tebe nece biti forumash..

Moze biti da je i psiholoski pritisak ovde u pitanju, jednostavno joj ne prija sex i onda se kao odbrana javlja bol na odredjenom mestu.
Ako si ozbiljan sa vezom pokushaj sa profesionalnim savetnikom, psiholog ili psihijatar.

Back