Probija me znoj kad pijem Red Bull

Ja sam jednom probala neko energetsko piće kada sam umorna vozila, neko mi je preporučio da je dobro kada moraš da voziš a malko ti se spava.. Da te drži budnim. Međutim, kada sam popila u vožnji spopala me mučnina toliko da sam morala negde da stanem, malo jedem da dođem k sebi. :), popijem vode.

Ne vidim zašto bi se ljudi trovali time.. što neko reče vode, limuna, meda, ili ako padne pritisak neki slani kreker i dovoljno je.
Isto tako po preporuci drugara da ne bih zaspao na dugim relacijama u kombinaciji sa kafom, skoro nikakav efekat, umor uvek ima zadnju rec.

Probija me znoj kad pijem RedBull

Што покушаваш да себе лишиш живота,знаш шта је то дијабетес?
Још кад срце ради на пола или мање јачине?Нема сланог нема слатког нема масног доживотно једеш посну храну,пијеш воду,лекове и боцкање инсулинским ињекцијама три пута дневно.Ако је шећер низак може да се умре ако је превисок исто.Б А Т А Љ У Ј кад ти смета толико.
Гадан укус као кафа без шећера,није питко.

Jebbote, ovo kad citam kao da sam negdje u bolnici i slusam price u hodniku...
Pio sam Red Bul uglavnom dok sam studirao, kada je bilo neprospavanih noci i sto neko napisa dobar je u toku voznje da malo digne covjeka kad mu se spava, fora je sto meni nikad nije djelovao koliko je trebalo, nisam se znojio od njega i od guarane, ali radile su posao... Inace su pune kofeina i ne preporucuju se svakom, pise na njima da se ne preporucuju trudnicama... Ljudi se stvarno boje svega, a garantujem da je zdraviji Red Bul nego cips cacanski kancerogeni a svi ga jedete dok pijete pivo 😂 ili pusite cigare a ovamo necu red bul stetan je lmao 😂

Back