- Poruka
- 37.726
Meni može ako je mlaka. Trpim samo ladnu.
A znaš li da je mlaka voda dobra za metabolizam, a od ladne možeš anginu da zaradiš

Bolje ti isprati sve o dugovečnosti, da se ne brinem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni može ako je mlaka. Trpim samo ladnu.

Slušaj telo i nikoga drugog.Probao sam još kao klinac u Njemačkoj i povratio nakon jedne limenke.
Nije to za mene.
A možda zbog toga jer sastav RedBulla ti je kao da si, otprilike, popio 10 kafa odjednom ...Probija me znoj kad pijem RedBull
A vas?
Iako mislim da je bio Wolf ili tako nešto.Red bulj nije stetan
Gadan je taj Red bulj![]()

Meni isto ne odgovara, ali crni volim.Slušaj telo i nikoga drugog.
Svi kažuda je zeleni čaj super a meni od njega skače čuka te ga iznegavam.
Ma nije. Jedna limenka ima 80mg kafeina što je ekvivalent jedne šoljice turske kafe, i to one omanjeA možda zbog toga jer sastav RedBulla ti je kao da si, otprilike, popio 10 kafa odjednom ...
Mislim da nije toliko, da pretjeruju s pričama.A možda zbog toga jer sastav RedBulla ti je kao da si, otprilike, popio 10 kafa odjednom ...
crni čaj je oksidisani zeleni čaj. Možda u procesu sagori i malo kafeina?Meni isto ne odgovara, ali crni volim.
Može biti, ali od njega mi bude ok.crni čaj je oksidisani zeleni čaj. Možda u procesu sagori i malo kafeina?
Ako mi ćera, dipl hemičar kaže tako, ja onda verujem njoj...Mislim da nije toliko, da pretjeruju s pričama.
Ako mi ćera, dipl hemičar kaže tako, ja onda verujem njoj...
za ćeruTu su negdje:Ako mi ćera, dipl hemičar kaže tako, ja onda verujem njoj...
Isto tako po preporuci drugara da ne bih zaspao na dugim relacijama u kombinaciji sa kafom, skoro nikakav efekat, umor uvek ima zadnju rec.Ja sam jednom probala neko energetsko piće kada sam umorna vozila, neko mi je preporučio da je dobro kada moraš da voziš a malko ti se spava.. Da te drži budnim. Međutim, kada sam popila u vožnji spopala me mučnina toliko da sam morala negde da stanem, malo jedem da dođem k sebi., popijem vode.
Ne vidim zašto bi se ljudi trovali time.. što neko reče vode, limuna, meda, ili ako padne pritisak neki slani kreker i dovoljno je.
ma da, samo stati, zadremati, sigurnost nema alternativu !Isto tako po preporuci drugara da ne bih zaspao na dugim relacijama u kombinaciji sa kafom, skoro nikakav efekat, umor uvek ima zadnju rec.
Probija me znoj kad pijem RedBull
Гадан укус као кафа без шећера,није питко.A vas?
Tako i ja, pa sve da sam popio pet espressa.Isto tako po preporuci drugara da ne bih zaspao na dugim relacijama u kombinaciji sa kafom, skoro nikakav efekat, umor uvek ima zadnju rec.
Ubedljivo najgori osecaj, jos kada znas da imas gomilu kilometara ispred sebe.Tako i ja, pa sve da sam popio pet espressa.
One sekunde kada izađem na autoput, kapci samo dolje.
Ne nego ako se koristi redovno.Samo ako se pije preko mere, a glavna zamerka je kafein kog aima kao u jednoj šoljici kafe (po konzervi)

Nek proveri ona to malo bolje.Ako mi ćera, dipl hemičar kaže tako, ja onda verujem njoj...
Ne slažem se. Znam šta ima u RedBullu.Ne nego ako se koristi redovno.
Pisala sam već na nekoj temi o tome.
Ništa štetnije od tog smeća nema, ti ako voliš izvoli.![]()
Imaš migrene?Ja to pijem kao deo moje "trio" terapije kod bolova usled migrene.