Probija me znoj kad pijem Red Bull

RedBull ima u sebi niacin (pisao ovde) koji je dobar za čuku. Takođe, ima Taurin (pisao ovde) koji produžava životni vek čoveka.
Kako ne volim ukus veštačkih zaslađivača koji su usputno otrov, ne pijem ništa DIET
Ti stvarno verujes u to? Zdravlje i moguci duzi zivot zavise od aktivnosti. Preko leta duge voznje biciklom a zimi setnje od Ade do 25 Maja pa nazad.

Poslednja izmena:
Ja se navukao na ovo ,svaki dan i nista me ne probija :hahaha:
Screenshot_2024-09-15-19-24-47-333_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

"Sat pošto popiju "Red bul", krv konzumenata je kao kod kardiovaskularnih bolesnika". Napitak može biti smrtonosan..
Samo jedna konzerva popularnog energetskog napitka "Red bul" može da poveća rizik od srčanog napada ili šloga, čak i kod mladih ljudi, upozoravaju naučnici.
Sensei ako se nešto vodi na tvoje ime, ajd prepiši nam na vreme pa pij kolko hoćeš. :mrgreen:

Žena nekog lovca na aligatore s Floride koji ima svoj YT kanal tvrdi da je lik imao dvostruki moždani nakon što je popio energetsko piće na prazan želudac.
Dobio je dojavu da je aligator u blizini, požurio kako bi ga ulovio i sve to snimio, nije pri tome ništa ubaco u kljun, samo na brzinu popio limenku tog otrova.

U međuvremenu se super oporavio, ali kaže da osjeti da više nije ni približno onaj stari.

Žena nekog lovca na aligatore s Floride koji ima svoj YT kanal tvrdi da je lik imao dvostruki moždani nakon što je popio energetsko piće na prazan želudac.
Dobio je dojavu da je aligator u blizini, požurio kako bi ga ulovio i sve to snimio, nije pri tome ništa ubaco u kljun, samo na brzinu popio limenku tog otrova.

U međuvremenu se super oporavio, ali kaže da osjeti da više nije ni približno onaj stari.
Nisu sva energetska pića ista. Ima nekih koji su zaista veoma opasni

Ja sam jednom probala neko energetsko piće kada sam umorna vozila, neko mi je preporučio da je dobro kada moraš da voziš a malko ti se spava.. Da te drži budnim. Međutim, kada sam popila u vožnji spopala me mučnina toliko da sam morala negde da stanem, malo jedem da dođem k sebi. :), popijem vode.

Ne vidim zašto bi se ljudi trovali time.. što neko reče vode, limuna, meda, ili ako padne pritisak neki slani kreker i dovoljno je.

Back