Probala sam fisting

ма батали руку и ногу, нек' обрије главу па окуси ћелу!
П.С. Није потребно целу руку да ти ставља доле, ако је мајстор онда ће и са два прста да те доведе до оргазма!

Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

Mi devojke mislimo da je to ... kao neka dogma lepog, stvar ciju lepotu ne treba dovoditi u pitanje. Probale smo, i svaki put iznova se odusevimo.

Pre svega, ako si cula za male elemente elektricnih kola zvane kondenzatori (engl. capacitors), i, ako si zapamtila da su to bas delovi elektricnih kola (mozda si cula za to ali nisi zapamtila), onda svakako mozemo kondenzatore koristiti i kao delove elektricnih kola, i kao metaforu za to da si ti kapacitet od pi*... od zene.

tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

Pre svega, evidentno je da je tvoj decko nezan, tako da je ovo citirano suvisno, mi bi smo to znali da procenimo i iz ovoga gore:

Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo

tako da to da je nezan nisi ni morala da napises.

O tome koliko ti zavidim bi tek mogla da ti pricam. Nego, radje cu reci da mogu misliti koliko su ti grubi muskarci grubi, kada je nabijanje sake da te pola sata boli nezna stvar (ili ti to tako predstavljas).

Drugi put probajte sa zecevima, koliko zeceva moze da stane. Ja i moj dragi smo poceli sa rukom, pa presli na nogu, pa na zeceve, pa na ceo kavez (napunjen zecevima, da to bude simbolicno). Obavezno pre toga romanticno veceramo, uz plamen svece, svrebrni svecnjak i fenjeri.
Moj decko je, dakle, isto tako nezan, i osecajan, sta da ti kazem drugo za njega nego "definicija normalnosti".

ма батали руку и ногу, нек' обрије главу па окуси ћелу!
П.С. Није потребно целу руку да ти ставља доле, ако је мајстор онда ће и са два прста да те доведе до оргазма!

Mozda ona nije bas specijalizovana za "dozivljavanje orgazma", pa se moraju sprovoditi i neke tako da kazem intenziviranE mere "dovodjenja do krajnosti", odnosno, ekstremne mere.

Svakako da je sasvim normalno to sto verovatno samo od onoga moze da dozivi orgazam, je* es kuac desanka je zaklnon.

jok sestro, zar ti oci nisu ispale...:o

Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.
...
...tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.
U pisu?
Vagina nije pisa!
hm

Ne mogu a da se ne nasmejem ..Svako moze da eksperimentise i proba sve i svasta ..to su licni izbori i afiniteti ..mada ima i bolesnika,kao sto je ona slika gde gura celu glavu..U svemu treba imati granicu..Samo kada zamislim kolika je muska ruka..mislim..kome to uopste moze da padne na pamet i jos da mu bude lepo..:confused:

Nisam i nemam zelju uopste!
Sta je sledece sto treba da ubacim unutra da bih svrsila - loptu, televizor, sta?
dobicu kritike za ovo, ali meni to deluje mnoooogo :eek:

sve mi je jasno, osim kakvo je to uzivanje tako nezan momak nasao u tome. Aj da je saka erogena zona, pa dobro, ili da mozes reci da se trudio da tebi bude dobro (sto ne mos jer si rekla da si kukala 30 + 15 + 15 minuta i da su to bili bolovi nezamislivi) ... ni da se trudio da njemu bude dobro. Dakle, ni sadizam, ni mazohizam, vec nekrofilija?

Jel tema u stvari "ponosna sam sto sam uradila tako dobru stvar" ili "ja sam majka tereza kakve sam sve bolove koje mi je nanosio moj nezan momak trpela" ili sta?

Poslednja izmena:
a045.gif

Pa ako je umrla, ondaK da...:lol:
Ali čim nam piše, nije...

Back