gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
pita se. Ne mora ona da pristane na to... recimo moze da ti kaze "fisting ili nista"ili onaj drugi passing kako se zove pising spanking i te simple countinious tense.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pita se. Ne mora ona da pristane na to... recimo moze da ti kaze "fisting ili nista"ili onaj drugi passing kako se zove pising spanking i te simple countinious tense.
Vidi se da si upućen u tematiku...![]()
video kasete krišom u školskoj torbi 

pita se. Ne mora ona da pristane na to... recimo moze da ti kaze "fisting ili nista"ili onaj drugi passing kako se zove pising spanking i te simple countinious tense spiting (pljuvanje) i gaging.

http://forum.krstarica.com/threads/229628
pa Vau ti ima takav nik kao pseudonim za "kucka" pitaj je... onomatopeja, i nosi lenjire u tasni.

Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.
...znachi probala si, adrvajz ovo je predrasuda...Meni je to grozno...

Nisam probala i zabolelo me je samo dok sam citala.
Nemam zelju ni da pokusam tako nesto.
Ako je tebi bilo dobro,blago tebi!

Naravno, sto da joj neko to uradi prije nego ti...ne bih voleo da su moju "curu" pre mene fistovali![]()

Naravno, sto da joj neko to uradi prije nego ti...![]()
))))) iskusno...
Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.
..................a futing ,jedan moj drugar izgubio stopalo na ratishtu ,svashta mu padalo na pamet u pijanstvima ...........

Nisam probala i zabolelo me je samo dok sam citala.
Nemam zelju ni da pokusam tako nesto.
Ako je tebi bilo dobro,blago tebi!

Što, el bi probo boxersku rukavicu?![]()