Probala sam fisting

pita se. Ne mora ona da pristane na to... recimo moze da ti kaze "fisting ili nista" :D ili onaj drugi passing kako se zove pising spanking i te simple countinious tense.

c060.gif

Pre par godina negde procitah intervju sa Dinom Dvornikom, u kom je ispricao sta mu se desilo jednom u Londonu. Navodno, pokusao je da jednoj ugura ruku do lakta i gurao je sve dok nije cuo da ona vristi. Kaze da je bio mortus pijan, ali sad je jasno da je bio drogiran. Koji horor.

Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

ja nesto vise volim da cuvam moju ribicu,da bude mala i uska...mmmmmm

Back