Probala sam fisting

ZkA:
kad ti toliko opustis devojku,gurni joj sta ti god padne na pamet. moze i cizma
.....e sad ozbiljno .......desilo se i meni jednom ,toliko smo se napalili jedna riba i ja ,dasam posle odredjenog vremena u sex- i ja neznaju ci shta josh da joj radim upotrebio fisting .....................................samo nisam imao hrabrosti posle da je pitam kako je bilo ................poshto sam malo chudan kad se otkachim prilikom dobrog sex-a .............

kambodza:
.....e sad ozbiljno .......desilo se i meni jednom ,toliko smo se napalili jedna riba i ja ,dasam posle odredjenog vremena u sex- i ja neznaju ci shta josh da joj radim upotrebio fisting .....................................samo nisam imao hrabrosti posle da je pitam kako je bilo ................poshto sam malo chudan kad se otkachim prilikom dobrog sex-a .............
mmmm...reci mi da si per ve rznja k da te stavim na listu prijatelja ;)
mozda me snjadje nesto kao nju :D

MYOB:
Stvarno si nepopravljiva. Zavrsavaj recenice. Sta su te ucili u skoli? :)
ima...mnogo, mnogo nejo chudo veliko...ali to je bilo srazmerno njegovoj drugoj velichini, ne nosu...190cm...oko meter...ja kad sam TO videla...netje to u mene utji...ozenio se jednom finom plavushicom...ostala trudna posle mesec dana...tehnichar ili je razmazala pa se primilo...mislim

ZkA:
HA! znaci lagao si da si odjednom poludeo. razmisljao si o tome ko zna koliko dugo. pravis se...
...........ne nego smo se drali od septembra do bola ......pa mi kao to palo na pamet vidim ja tri prsta a ona me ujeda za rame i jechi ali ne kaze stani ,posle nekoliko puta ...............pod ,stolica ,vrata ne znamo gde cemo i ja onda chetiri prstica i ona ne prekida .................kao izbezumljeni smo se drali .........nisam planirao .......... :grin:

Back