gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
MYOB:Jao bre sto ste sve pokvarili.
Ma pusti ih....vis da su zategnuti...samo se ti opusti, veruj partneru i uzivaj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MYOB:Jao bre sto ste sve pokvarili.
.....e sad ozbiljno .......desilo se i meni jednom ,toliko smo se napalili jedna riba i ja ,dasam posle odredjenog vremena u sex- i ja neznaju ci shta josh da joj radim upotrebio fisting .....................................samo nisam imao hrabrosti posle da je pitam kako je bilo ................poshto sam malo chudan kad se otkachim prilikom dobrog sex-a .............ZkA:kad ti toliko opustis devojku,gurni joj sta ti god padne na pamet. moze i cizma
Za`ebala sam se bila tako, ne bi li naFatala neshto manje od 17cm i videla To chudo...al`gle ti chuda...LAGALI su svi...taj ima....alya:Ma najbolje je kad ne gledas velicinu stopala, prstiju i sl...gledaj velicinu nosa...e to je siguran pokazatelj velicine njegove alatke..![]()
![]()
![]()
mmmm...reci mi da si per ve rznja k da te stavim na listu prijateljakambodza:.....e sad ozbiljno .......desilo se i meni jednom ,toliko smo se napalili jedna riba i ja ,dasam posle odredjenog vremena u sex- i ja neznaju ci shta josh da joj radim upotrebio fisting .....................................samo nisam imao hrabrosti posle da je pitam kako je bilo ................poshto sam malo chudan kad se otkachim prilikom dobrog sex-a .............
.........ha ha ha ......pa tek si sad provalila ..........a ja se ziv izlomih oko tebe .............. ;-)MYOB:Jao bre Kambi jel se ti to meni nabacujes?![]()
ops:
...........umereni ..........ali kad mi dodje period .............hmmmmmmmm :wink:ZkA:mmmm...reci mi da si per ve rznja k da te stavim na listu prijatelja![]()
mozda me snjadje nesto kao nju![]()
...pa lomish me lomish .......i bezish mi bezish ................. ;-)MYOB:Pa putovala danas, pa umorna nesto, pa .....ops: Sta cu.
ops:
.........shmrc ........shmrc ...............MYOB:Kambi odmah da si prestao! Unajmicu onog Serga da te nadje.
ima...mnogo, mnogo nejo chudo veliko...ali to je bilo srazmerno njegovoj drugoj velichini, ne nosu...190cm...oko meter...ja kad sam TO videla...netje to u mene utji...ozenio se jednom finom plavushicom...ostala trudna posle mesec dana...tehnichar ili je razmazala pa se primilo...mislimMYOB:Stvarno si nepopravljiva. Zavrsavaj recenice. Sta su te ucili u skoli?![]()
kada je period?kambodza:...........umereni ..........ali kad mi dodje period .............hmmmmmmmm :wink:
......od septembra ...................ZkA:kada je period?
pre nego medved ode na veliko zimsko spavanje?kambodza:......od septembra ...................
.....otishla si i ostavila me u suzama ....................... ;-)MYOB:A sto places Kambi? Vamo me juris a kad hocu da te nadjem da se nasa tela spoje u uzavreloj strasti places. Pa sta da radim?
...ispada da je tako ...........mada sam ja zivahniji mnogo u tom periodu ...........ZkA:pre nego medved ode na veliko zimsko spavanje?
koje doba je onda bio taj fisting?kambodza:...ispada da je tako ...........mada sam ja zivahniji mnogo u tom periodu ...........
..........oktobar .....................mada je pokushaj bio ranije ............ :grin:ZkA:koje doba je onda bio taj fisting?
HA! znaci lagao si da si odjednom poludeo. razmisljao si o tome ko zna koliko dugo. pravis se...kambodza:..........oktobar .....................mada je pokushaj bio ranije ............ :grin:

...........ne nego smo se drali od septembra do bola ......pa mi kao to palo na pamet vidim ja tri prsta a ona me ujeda za rame i jechi ali ne kaze stani ,posle nekoliko puta ...............pod ,stolica ,vrata ne znamo gde cemo i ja onda chetiri prstica i ona ne prekida .................kao izbezumljeni smo se drali .........nisam planirao .......... :grin:ZkA:HA! znaci lagao si da si odjednom poludeo. razmisljao si o tome ko zna koliko dugo. pravis se...
......josh sutra .............MYOB:Samo citam..............................![]()
.........a i sam sam sebi ,ponekad .........................chudan .............. ;-)ZkA:izgleda da sam bila pregruba. mada,cudan si mi....![]()
pa dobro...to sam prvo i pohvalilakambodza:.........a i sam sam sebi ,ponekad .........................chudan .............. ;-)
........aaaaaaaa pohvala ............a ja mislio onu narodnu ,,,,,,bio jedan chudan ,pa ga obesili o drvo .................... :wink:ZkA:pa dobro...to sam prvo i pohvalila