Deki139
Zainteresovan član
- Poruka
- 453
Decko je ginekolog, ne bi on, nego ruka sama ide:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dodji da ti pokazem...RebeccaBg:A šta je ovo...to iz naslova? :shock:

Al da staviš boxer na pesnicu!Gazdarica:Dodji da ti pokazem...![]()

nepopravljiva:Ima jedan frajer, bilder 17god...ali komentar da mu je mali...ma cela plaza je slushala kad se sa ribom raspravljao...
ona njemu: daj mani se nemash pojma i mali ti je
on njoj: tebi je razvaljena, pa ti je svaki mali
Mislim shta retji...

nepopravljiva:Stvarno ne znam kako frajer treba da me napali, da to izvede, mada...ali opet je to malo fuj, ako on nema "alatku" nju da zadovolji, `ebo ti tog frajera
....mislite o tome ............MYOB:Kakve veze ima ovo sa fistingom. Ja sve cekam da neko kaze da je probao. Zar nikome nije zagolicalo mastu? Meni jeste, ali .... za takve stvari treba neko poseban.
Boze, pocela sam kao Kambi da stavljam tackice.![]()

.........ma neeeeeeeeeeeeMYOB:.....provokacije....provokacije..... Au, evo ga opet .....![]()
......ko jel ja ....................maricicak:kambodza, ti uvek na nekim sexy temama.....
kambodza:......ko jel ja ....................
....maaaaa kod cice su dobri cevapi ,ali zato macaa ......... :grin: :grin: :grin:maricicak:iz ociju ti viri cica-maca........
kambodza:....maaaaa kod cice su dobri cevapi ,ali zato macaa ......... :grin: :grin: :grin:

.......deset u pola sa lukom ...............pa nema virusa ............maricicak:a voliš i ćevape, aaaa........Boga mi si ti kambodza, veoma raznovrstan.......bi........aaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kambodza:.......deset u pola sa lukom ...............pa nema virusa ............

..................jesam ali se ne obazirem,mala kvarnice .........................maricicak:nisi dobro pročitao post........ono BI igra glavnu ulogu u postu.........![]()
![]()