Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
kambodza:..................jesam ali se ne obazirem,mala kvarnice .........................
.kvarnica.....slaze mi se uz ime.........odlicno........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kambodza:..................jesam ali se ne obazirem,mala kvarnice .........................

.........eeeeeeeee milice,milice .................. :grin:maricicak:.kvarnica.....slaze mi se uz ime.........odlicno........![]()
![]()
![]()
kambodza:.........eeeeeeeee milice,milice .................. :grin:
.................mica ,machkica ...............mjau,mjau .................frrrrrrrrr,frrrrrrrrrrr :grin:maricicak:nije milica...............ali moze i mica...... :-D :-D :-D
kambodza:.................mica ,machkica ...............mjau,mjau .................frrrrrrrrr,frrrrrrrrrrr :grin:

........znachi ima te ...............ili volish ujed zadovoljstva ....................... :grin:maricicak:ja sam ti kao velika maca.......leopard.......![]()
![]()
![]()
![]()
kambodza:........znachi ima te ...............ili volish ujed zadovoljstva ....................... :grin:

...ali za pocetak nadji nekog umetnika sa malim shakama ............da ti ne zapadne odma zidar joooooooooj joj .....................MYOB:Jel? Odlicno. Najozbiljnije mi je to interesantno. Dve kojima se svidelo. hmmm Moram da se potrudim da nadjem tog kome bih poverila taj zadatak. Bas sam zaintrigirana.
...a ja mislio ti se shvepsirash .................. :grin:maricicak:ma sta da ti kazem........ima se moze se..........![]()
![]()
![]()
![]()
MYOB:Jel? Odlicno. Najozbiljnije mi je to interesantno. Dve kojima se svidelo. hmmm Moram da se potrudim da nadjem tog kome bih poverila taj zadatak. Bas sam zaintrigirana.

.............ma oni sa kichicom ..................... :grin:MYOB:Uh, pa dobro, nije bas da biram po sakama, mada volim lepu saku. Ja imam malu, pa je valjda i bolje da trazim nekog sa malom. Dobro, sada barem znam na sta da suzim kriterijume. A otkud Kambi umetnik sa malim rukama? Ja mislim da oni imaju velike sake zbog posla.
MYOB:Uh, pa dobro, nije bas da biram po sakama, mada volim lepu saku. Ja imam malu, pa je valjda i bolje da trazim nekog sa malom. Dobro, sada barem znam na sta da suzim kriterijume. A otkud Kambi umetnik sa malim rukama? Ja mislim da oni imaju velike sake zbog posla.
...eto resenja..
ops:

ovo josh nisam chula...al`sad neshto mislim...nama to bash neke veze...chula sam i proveravala...kakav mu je palac na rukkkci, takav mu je i omladinac-sportistaalya:![]()
...eto resenja..
.ne, ne...kad biras frajera gledaju se stopala, ne sake....sto vece stopalo, to duza alatka.....
ops:
![]()
![]()
,mislim da sam mogla,sad se nerviram. potrudicu se sledeci put da se ne prenemazem
.uf,jedva cekam! opet javljam! :-Dnepopravljiva:ovo josh nisam chula...al`sad neshto mislim...nama to bash neke veze...chula sam i proveravala...kakav mu je palac na rukkkci, takav mu je i omladinac-sportista
ZkA:ja sam obecala da cu da javim ako probam danas! u sustini ,poceli smo ali ne i zavrsili. usla su 4 prsta i pola sake,zglobovi su mu se skroz skupili,bilo je fantasticno i to,ali nismo isli do cele pesnice. a nije ni nesto bolelo....ne znam zasto nisam imala hrabrosti za dalje,mislim da sam mogla,sad se nerviram. potrudicu se sledeci put da se ne prenemazem
.uf,jedva cekam! opet javljam! :-D
sigurno ima veze i koliko je pazljiv.isli smo jako polako i kazem nije me bolelo.ne znam zasto sam se utripovala. mora da kada sam videla dokle je usao da je to bilo veliko iznenadjenjealya:Ako si zaista uzbudjena i decko nema velike sake, to ne boli...![]()
ZkA:sigurno ima veze i koliko je pazljiv.isli smo jako polako i kazem nije me bolelo.ne znam zasto sam se utripovala. mora da kada sam videla dokle je usao da je to bilo veliko iznenadjenje
Palac izgleda kao i dotichni...mislim da li je pechurkast ili...onaj gadniji shto se meni bash i ne dopada...za velichinu, mislim duzinu nije presudno...ali oblik gotovo sigurnoMegy 18:Ajd' ti to lepo pojasni tj. izdetaljisi...........
sta ti znaci palac?
omladinac?
daj paralelu?
nepopravljiva:Palac izgleda kao i dotichni...mislim da li je pechurkast ili...onaj gadniji shto se meni bash i ne dopada...za velichinu, mislim duzinu nije presudno...ali oblik gotovo sigurno
omladinac-sportista je sve dok je sposoban da ustaje svako jutro

nepopravljiva:Palac izgleda kao i dotichni...mislim da li je pechurkast ili...onaj gadniji shto se meni bash i ne dopada...za velichinu, mislim duzinu nije presudno...ali oblik gotovo sigurno
omladinac-sportista je sve dok je sposoban da ustaje svako jutro
kad ti toliko opustis devojku,gurni joj sta ti god padne na pamet. moze i cizmakambodza:....................auuuuuuuuuuu pa kad se opustish a on nogom ...............