zelenookа
Primećen član
- Poruka
- 533
A footing?
Leging?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne budi copycat, već sam predložio!Vuk_Novobeogradski:fisting.... a jel neko probao heading?![]()
kitanje il fisting ?ja sam probala i fantasticno je!!!
hahahah znaci jesi ...hahaha kitanje svakako a za ostalo se razmisli vec
al bi bas volo da probam nekoj da metnem , cisto da vidim sta ce se desi 
Vuk_Novobeogradski:hehe..monitoring...![]()

TheSameDiference:ja sam probala i fantasticno je!!!
W.A.S.P.:ja misim da je nadjbolje da vi drzite regularnog kitanja![]()
misim na forumasice
bas sam nesto primetio kako sve tu kao nesto su profesionalke u sex-u a kad dodje do prave stvari ... prpa ...samo je jedna osoba ovde copycat a to sam JA!Hard as a rock:Ne budi copycat, već sam predložio!![]()

W.A.S.P.:@kucka - i sve oce a ni jedna ne damisim na forumasice
bas sam nesto primetio kako sve tu kao nesto su profesionalke u sex-u a kad dodje do prave stvari ... prpa ...
Copy_Cat:pa koji deo tu tebe alexej pali?shta ti je tu zanimljivo?
maco,mislim da si sad dovoljno zrela i da možeš da predješ na flašu kokakole od 2l,pa posle toga se prepusti mašti na volju...katja04:Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.
katja04:Pre jedno mesec dana decko mi je predlozio da probamo fisting t.j da on stavi celu saku u moju pisu.Nisam bas bila odusevljena ali sam pristala,prvo me je dobro namazao nekim lubrikantom a onda je poceo.Mogu vam reci da je jedno pola sata trajalo dok nije uspeo da gurne sasvim i to je toliko bolelo da sam sve zvezde videla.Kada je napokon usao skroz smirio je ruku i ja sam pocela da se opustam tako da je posle nekih 15-nestak minuta bol poceo da jenjava a onda je on poceo da me sa svih pet prstiju mazi svuda po vagini i meni je pocelo da biva strasno prijatno cak mi ni bol vise nije toliko smetao.Mazio me je tako jedno pola sata i ja sam dozivela takav orgazam da mi je srce sislo u pete!!!Od tada smo to radili jedno pet-sest puta i svaki put me je sve manje bolelo a sve vise prijalo
tako da sam otkrila strasno lepu stvar,mada se nikada ne bih odlucila na tako nesto da moj decko nije tako nezan i imala sam puno poverenja u njega.Sta vi devojke mislite o tome,jel ste probale fisting i kako vam se dopalo?napisite svoja iskustva.

Posle može i kanister od 20L... :shock:cema57:maco,mislim da si sad dovoljno zrela i da možeš da predješ na flašu kokakole od 2l,pa posle toga se prepusti mašti na volju...