DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Sto je smesno? Ako se vi na temi o visku od 5kg stresate i grozite, pricate o ekstremima sto nije tema, ovo je samo drugi ekstrem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je stara a ja sam je ponovo aktivirala i to ne da bi se diskutovalo samo o anoreksiji kao pojavi/bolesti (postoji tema o anoreksiji i bulimiji http://forum.krstarica.com/threads/133327&highlight=anoreksija+bulimija) već i o propagiranju takve "ideologije". To čovek ne može da shvati dok ne pogleda neki od njihovih sajtova.i evo odmah teme o anoreksiji...
Da...extrem...Sto je smesno? Ako se vi na temi o visku od 5kg stresate i grozite, pricate o ekstremima sto nije tema, ovo je samo drugi ekstrem
U medijima da.
Ali zasto bi neku prosecnu srpsku tinejdzerku trebalo da zanima sto Beyonce prozivaju zbog celulita.
Beyonce je javna licnost,kakve veze ona ima sa nama smrtnicima.
A i primetila sam da su sad muskarci poceli da primecuju celulit kod svojih drugarica,devojaka...
smesni su
Sto je smesno? Ako se vi na temi o visku od 5kg stresate i grozite, pricate o ekstremima sto nije tema, ovo je samo drugi ekstrem.

Smesno je sto si iskoristila ovu temu da nastavis diskusiju koja je pokrenuta na potpuno drugoj. Citiraj molim te to gde smo se stresale i grozile, mozda sam negde nesto napisala a da toga nisam svesna. Ako jesam, unapred se izvinjavam. Medjutim, koliko se secam, i nina i ja smo samo izrazile sopstveno stanoviste prema kojem je najbolje da covek vodi racuna o tome da ostane u granicama normalnog, znaci ni preterano mrsavo ni preterano gojazno... cime smo to prozvale tebe i tebi slicne da nas progasite ekstremistima stvarno ne znam, osim ako u pitanju nije cist slucaj mehanizma odbrane u vidu projekcije (stil u kome se pripisuju negativne namere drugima na osnovu iskrivljenih cinjenica).
Ne razumem ovu poslednju. Sta, ona smatra da je dostigla idealnu tezinu pa se cudi st i dalje mrsavi, ili je odusevljena sto mrsavi samo ne kapira kako ju je zadesila ta sreca?
PS-Ja priznajem da se malo gadim anoreksicara.

Ne kontam zasto se raspravljate oko normalne tezine, broj kg nije merilo, vec sam izgled osobe, a izgl;ed je ono prvo sto se primeti.

Pa ja nesto nisam ucestvovala aktivno na temi u samoj raspravi i meni se eventualno pretvorila u odu prirodi i zdrave pameti. Zapitaj se sto si se raspravljala i sa muskim delom foruma.![]()

mi smo pro-anoreksicne kretenke![]()

Na ovom sajtu čije sam linkove stavila pro ana i jeste predstavljena kao religionSad nek mi neko kaze da djavo nema veze sa ovim.![]()