waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
ја крекујем ПЕС 2009 може да се игра али када када је покренем 6 пута као да сам избрисао целу игрицу,а нисам је избрисао
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš TORRENT-a koliko god želiš a najbolji su ti oni što imaju na kraju u zagradi [RELOADED], bar meni do sada NIKADA nisu otkayali, uvek je igra bila cela , krakovana i ispravna. I bryo skida.e ljudi jel zna neko kako mogu da skinem sa neta pes? treba mi hitno![]()
Evo da ti pomognem
On radi na sistemu dodavanja patcheva preko onih IMG fajlova sto imas kad instaliras PES.Dakle on ih "koristi" preko tih postojecih.
Npr imas loptu tamo neku (krpenjaca npr,kad instaliras cist pes) i ako ubacis neku novu dzabulani npr,sa slotom,stavis u kitserver,Pes ce koristiti taj fajl is kitservera
Sve funkcionise preko AFSa,lako za koriscenje,sta te konkretno zanima,pojasni malo?
Vidi da li si attachovao kitserver za pes 2012.exe?!
Udji u kitserver 12,nadji manager.exe i pokreni ga "Run as administrator".
Kada ti otvori opcije,iz padajuceg menija izaberi exe od pesa koji koristis,ako nemas nijedan patch,onda pes2012.exe i klikni attach.To je to.
Nego odakle si skinuo SNOW,tj to me zanima? Ako ti je od Jenkey-a moras da imas i njegov "tool" gameplay patch.
Pesovci pomagajte ako je neko imao slican problem http://forum.krstarica.com/showthread.php/522118-Problem-sa-grafičkom-GPU-Vram-wtf
Pa zato što pes 12 NE MOŽE DA IGRA NA LAP TOPOVE jedino ako imate neki lap top sa extra konfom!!
Jel zna neko kad izlazi JSL patch za PES 13, ali cela verzija???
Ima li neko da predloži dobar patch za PES 13?
moze li da se igra onlajn ako je windows piracki? (a pes 13 regularan)
Treba mi mala pomoć! Tražim najnovije transfere za PES 2009, pa ako neko može da pomogne!