Pro Evolution Soccer

http://www.pes-serbia.com/threads/14674-PESEdit.com-2010-Patch-4.0-The-New-Season-Announcement

Evo, ovaj je najnoviji, tačnije, nije još ni izašao, ima sve novo...
Koliko sam pročitao tamo, izlazi za 10-ak dana, i ja čekam, pa ću da skinem.

izgleda postoji na ovom prvom brdo problema u igri ,makar tako vidim citajuci komentare ,jel tebi radi dobro ?Ja nemam ni jedan pec instaliran pre toga ,moracu izgleda instalirati jos neke pre ovog ,iuliu moze odmah ovaj...

e hvala ti mnogo :ok: ,ja cu sutra da skinem ovaj prvi ,dugo mi da cekam 10 dana ...

Nema na čemu.

izgleda postoji na ovom prvom brdo problema u igri ,makar tako vidim citajuci komentare ,jel tebi radi dobro ?Ja nemam ni jedan pec instaliran pre toga ,moracu izgleda instalirati jos neke pre ovog ,iuliu moze odmah ovaj...

Taj prvi je 3.4, ja sam koristio 3.3 i odlično je radio, trenutno koristim World Cup 2010, isto odlično radi, samo što mi je dosadilo...
Prvo probaj samo taj da instaliraš, ako bude zezalo, napiši ovde.;)

Nema na čemu.

Taj prvi je 3.4, ja sam koristio 3.3 i odlično je radio, trenutno koristim World Cup 2010, isto odlično radi, samo što mi je dosadilo...
Prvo probaj samo taj da instaliraš, ako bude zezalo, napiši ovde.;)

oke ,znaci moze odmah da se instalira 3.4 ,nemora ono 1.3 i ostala cudesa?Imaju li face od nasih igraca u rep. i jel se menja nesto kod ovih igraca koji su vec namesteni extra ?

oke ,znaci moze odmah da se instalira 3.4 ,nemora ono 1.3 i ostala cudesa?Imaju li face od nasih igraca u rep. i jel se menja nesto kod ovih igraca koji su vec namesteni extra ?

Probaj prvo samo da instaliraš, ja ne znam tačno kako ide, ja sam se dosta zezao sa tim, izbacivao mi je neki eror pre ulaza u igru, i patch nije prepoznavao, posle sam skontao da fali neki fajl u Windows-u, i skinuo ga sa neta.
Prvo probaj samo patch da instaliraš.
Imaju face, naša reprezentacija je odlično urađena, kao i ostale, ne brini, odličan je patch, sve će biti u redu.

Probaj prvo samo da instaliraš, ja ne znam tačno kako ide, ja sam se dosta zezao sa tim, izbacivao mi je neki eror pre ulaza u igru, i patch nije prepoznavao, posle sam skontao da fali neki fajl u Windows-u, i skinuo ga sa neta.
Prvo probaj samo patch da instaliraš.
Imaju face, naša reprezentacija je odlično urađena, kao i ostale, ne brini, odličan je patch, sve će biti u redu.

skinuo sam pec 1,3 po onom uputstvu ,e sada kaze da skinem 3.4 ,samo da ga skinem i nstaliram i to je to ?sada imam 2 ikonice ,od peca 1.3 i ovu obicnu ,sada treba da skinem 3.4 ?

Nisam igrao igre sto godina ,ali ova kisa me naterala ,i ja sta sam imao to poceo da igram ...PES 2007 ! Ali ,imam veeeeliki problem ,golman mi izlece kao lud do pola terena a ja ne znam da ga sprecim ...pomagajte PES-eri :) !?

Jutros probao demo..nikad bolji pes. Cak sta vise mene podseca na dobru STARU fifu. Konacno ima bavaraca :D Odigrao par utakmica, eto posle malo utreniranosti jednog gola. Bice edit samo da uploadam :D Sve u svemu, grafika odlicna, gameplay odlican, apsolutno sam iznenadjen fizikom, posebno putanjom lopte. Nikad realnije ako se ja pitam.

Poslednja izmena:
Svi PESovi posle sestice se trude da poboljsaju realnost, i time svesno ili nesvesno se priblizavaju fifi. Mozda nekima paradoksalno zvuci, ali igrica ne treba da bude realna! Zato i jeste igrica. Gubi se draz. Naravno, ne smatram da je fudbal '95 bolji od PESa, ali mislim da je sestica vrhunac.

Svi PESovi posle sestice se trude da poboljsaju realnost, i time svesno ili nesvesno se priblizavaju fifi. Mozda nekima paradoksalno zvuci, ali igrica ne treba da bude realna! Zato i jeste igrica. Gubi se draz. Naravno, ne smatram da je fudbal '95 bolji od PESa, ali mislim da je sestica vrhunac.

PES predstavlja simulaciju fudbala i zato treba da bude sto blizi stvarnom fudbalu.

Back