Pro Evolution Soccer

desetka je najbolja,ako gledas ukupni skor tj. grafika+gameplay+taktika+itd. meni je ber tako... :super:

Jeste desetka najbolja ako nisi igrao 6-icu ili 5-icu.PES 2010 je bolji u grafici,meniju i u jos necim.PES 6 ima bolji gameplay,zato ce sad PES 2011 izaci sa gameplayom izmedju PES 6-ice i PES 2010 da bi se ujednacilo.Nadajmo se svi zajedno da ce PES 2011 biti najbolji fudbal ikada napravljen.I da zaboravio sam da kazem da ce u PES 2011 imati Bundes liga sa svim licenciranim klubovimu,dok ce ostale lige biti upola licencirane.Toliko od mene :D

Jeste desetka najbolja ako nisi igrao 6-icu ili 5-icu.PES 2010 je bolji u grafici,meniju i u jos necim.PES 6 ima bolji gameplay,zato ce sad PES 2011 izaci sa gameplayom izmedju PES 6-ice i PES 2010 da bi se ujednacilo.Nadajmo se svi zajedno da ce PES 2011 biti najbolji fudbal ikada napravljen.I da zaboravio sam da kazem da ce u PES 2011 imati Bundes liga sa svim licenciranim klubovimu,dok ce ostale lige biti upola licencirane.Toliko od mene :D

e to je sjajna vest :super: :super: ima sa Roben i Riberijem da zakucavam sa krila :D ...A nema sumnje od pes11 ocekujem najbolje do sada, doduse cesto su me Japanci izneverili ali treba biti optimista,b ore se i oni za prevlast sa Fifom u njihovom je interesu...Zna li neko kad izlazi demo...:think:

Како безбедно да крекујем ПЕС09, дешава ми се да крекујем и ради од 4 до 5 дана ПЕС09 и после ми пријави грешку као да нисам добро крековао.

ПОМАГАЈ ТЕ

Проблеми у ПЕС09 код мене а они су:

1-Чудесна двосатна инсталација

2-крековање крековао сам шта треба и где треба ради 5 дана и вауууууууууу као да сам избрисао игрицу

МОЛИМ ЗА ПОМОЋ

Back