- Poruka
- 47.506
Raspitao sam se; taj model je dosta star. Probaj da pokreneš igru, ali ne očekuj previše (ako uopšte uspeš). Možda na low detaljima i nekoj maloj rezoluciji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa barsa je zabranjena koliko ja znam,jer je prejaka,inace protiv barse bar po meni najvise pomaze arsenal ili bayern.Formacija neka ti je za arsenal standardno 4-3-3 a za Bayern 4-1-2-1-2 ako me razumes ili ti 4 u odbranu jedan povuceni centar dva po stranu jedan napadacki centar i dva spicajel zna neko koja je naj taktika protiv barse generalno (tipa koji presing,markacija,koji nivo ofanzive...) posto je jedan lik sa njom izludi
stavi samo jednog i uvek ukoliko primetis da ide lopta na mesija prebaci na tog igraca i stani iza mesija ka tvojoj strani gola i odma uzimas lopturazumem,nego nisam probao opciju markacije npr. mesija posto me on ubi,cak da stavim dvojicu na njega ( vezistu i beka ) koliko bi to pomoglo,da li prate u stopu...
pa moze samo po zemlji,drzi levu i donju strelicu ako oces za levu stranu i desnu i donju strelicu za desnu stranu,a to sa excelent formom nisam siguran i to zavisi u koju stranu sutiras0hvala,cini se da pomaze odigrao sam par meceva,nego me zanima jos i caka za penale,da li moze samo po zemlji kao sto sam negde video,i da li igrac sa excelent formom uvek daje u stranu (90 %) npr.
sta ce ti pes 2009, kad ima 2010
Slab mi je komp za 2010; jel znas gde mogu da skinem 2009?
razlika nije uopste velika 09-010,grafika jeste vidno poboljsana,ali to je sve ,stavi na Low i terace.
I da nije toga pes09 najgroznija igra serijala, obavezno uzimaj bolji komp i sedaj na desetku,batali ovu glupu Japansku izmiljotinu od pesa 09![]()
Brate nije 2009 najgori, 2008 je gori 100 puta...