Pro Evolution Soccer

pitao sam na jednom mjestu gde se prodaju cedeovi da promjenim graficku a oni su rekli da ne vredi da dajem pare za to nego da odem na neko mesto gde se proizvode kompjuteri pentium4 i da kupim neki original cd da li je to tacno ?

Skinuo sam PES 2010 juče, evo danas sam krenuo Premier ligu sa Mančester Sitijem. Igram na Professional težini, prilično je teško dati gol... :mrgreen: Ali okej, ulazim polako u štos... Najveći podvizi su mi što sam pobedio Čelzi sa 0-3 i Mančester Junajted sa 0-1.

jel zna neko koja je naj taktika protiv barse generalno (tipa koji presing,markacija,koji nivo ofanzive...) posto je jedan lik sa njom izludi
pa barsa je zabranjena koliko ja znam,jer je prejaka,inace protiv barse bar po meni najvise pomaze arsenal ili bayern.Formacija neka ti je za arsenal standardno 4-3-3 a za Bayern 4-1-2-1-2 ako me razumes ili ti 4 u odbranu jedan povuceni centar dva po stranu jedan napadacki centar i dva spica

0hvala,cini se da pomaze odigrao sam par meceva,nego me zanima jos i caka za penale,da li moze samo po zemlji kao sto sam negde video,i da li igrac sa excelent formom uvek daje u stranu (90 %) npr.
pa moze samo po zemlji,drzi levu i donju strelicu ako oces za levu stranu i desnu i donju strelicu za desnu stranu,a to sa excelent formom nisam siguran i to zavisi u koju stranu sutiras

a kornere ocajno izvodim za razliku od proslog pesa sad dam gol na svakih 7-8 takmica,znam da treba pomerati igrace prema lopti da je udare, skoro sam slucajno video da moze se izvesti iz kornera "lob" tako je zovem da nema ostar pravac vec tup i pada direkno na 11 metara ali slabo opet .

Back