Pro Evolution Soccer 2008

O Bože... ? :|

L1+L2+R1
Mada će to proći u 0,001% slučajeva, uvek dobiješ žuti

0,001%.(ako ozbiljno mislis onda...bez komentara sam).Ako radis tamo GDE TREBA bez sumnje dobices faul.Sto puta sam dobio zuti zbog simuliranja,ali i takodje barem 1000 puta ako ne i vise dobio faul.
Verovatno znate da ako ste u odbrani da drzite "pas" tako da ga vas igrac prati automatski(moze se koristiti i "sut" za udvajanje),e upravo to kad vam protivnik uradi(naravno kada ste u napadu) tada treba simulirati.Ako vas protivnik neprestano sustize i gurka pravo vreme je za simuliranje.
Meni cesto prolazi,ali prestao sam koristiti.RAZLOG:Controle sam prilagodio sebi na odgovarajuci nacin,tako da mi je veom komplikovano izvesti simuliranje.(t.j. treba da pritisnem:O-Q-N;nije lako u brzini priznajte).SRECNO SA SIMULACIJAMA;)

0,001%.(ako ozbiljno mislis onda...bez komentara sam).Ako radis tamo GDE TREBA bez sumnje dobices faul.Sto puta sam dobio zuti zbog simuliranja,ali i takodje barem 1000 puta ako ne i vise dobio faul.
Verovatno znate da ako ste u odbrani da drzite "pas" tako da ga vas igrac prati automatski(moze se koristiti i "sut" za udvajanje),e upravo to kad vam protivnik uradi(naravno kada ste u napadu) tada treba simulirati.Ako vas protivnik neprestano sustize i gurka pravo vreme je za simuliranje.
Meni cesto prolazi,ali prestao sam koristiti.RAZLOG:Controle sam prilagodio sebi na odgovarajuci nacin,tako da mi je veom komplikovano izvesti simuliranje.(t.j. treba da pritisnem:O-Q-N;nije lako u brzini priznajte).SRECNO SA SIMULACIJAMA;)

Naravno da nisam mislio 0,001%, to sam rekao da bih opisao koliko su male šanse. Meni nije uspelo nijednom(srećom ni protivniku), pa više i ne pokušavam

Da se manemo simulacija, mene nervira kad sudija ne dosudi očigledan faul. Idem 1 na 1 sa golmanom, predriblam ga, on me razvali po nozi i ja padam dok lopta odlazi u gol-aut, aut ili je uzima štoper :evil:

Desavalo se to i meni.Ali ja izbegavam nacin za davanje gola tako sto se usetam u gol.Obicno malo obidjem golmana i onda sut.T.J. kada dodjes na nekih 2-3m ispred njega ti ga zalomis (sut pa pas),i on(GK) se obicno ukopa,onda produzis jos koji korak i posao je zavrsen.
Ili resenje broj 2: (cesce ga ja koristim i lakse za postizanje golova)
Kada si ispred golmana ti lepo sutnes u stranu.Stisnes u koju ces stranu i sut.NAJLAKSE A UJEDNO I NAJPROSTIJE8)

Desavalo se to i meni.Ali ja izbegavam nacin za davanje gola tako sto se usetam u gol.Obicno malo obidjem golmana i onda sut.T.J. kada dodjes na nekih 2-3m ispred njega ti ga zalomis (sut pa pas),i on(GK) se obicno ukopa,onda produzis jos koji korak i posao je zavrsen.
Ili resenje broj 2: (cesce ga ja koristim i lakse za postizanje golova)
Kada si ispred golmana ti lepo sutnes u stranu.Stisnes u koju ces stranu i sut.NAJLAKSE A UJEDNO I NAJPROSTIJE8)
Kad igram protiv nekih timova sa odličnim golmanima često mi ne uspeva ovo drugo, pogotovo ako uvedem mlađe igrače(da se kale :D ). Tada moram da driblam i uvek me golman polomi bez faula.
Sa boljim igračima(npr. van Persi) često lobujem golmana u 1 na 1 situaciji, naravno kad golman bude oko penala, a ja negde kod 16 metara. To su mi najlepši golovi.
I čini mi se da je kretanje igrača gore nego u PES 6. Nebrojeno puta mi se dešaalo da trčim po krilu a da mi napadač ulazi u putanju umesto u 16 metara da mu nabacim. Tada moram da stanem, sačekam ostale igrače ili da se napadač vrati i tako ode kontra

Ja sam u PES6 vesto branio penale,dok ovde nije sluccaj(naravno uvek igarm na TOP PLAYER.Ali ja ih cesto i masim.Najcesce sutiram u golmanov gornji-levi.I dosad sam cesto pogadjao stativu i precku:-x.
Sto se tice slobodnjaka uglavnom sutiram PORED zivog zida.Stisnem GORE i SUT,i opali ko ludo.Samo da pogodim okvir kad sutiram pored zivog zida i posao je gotov.
Ako je preko 28M onda uglavnom sutiram snazno preko zivog zida.Najbolje sutiram sa sa Snajderom iz Reala.;)

Sve zavisi od igraca.Naprimer Lampard ima Free kick acc.(preciznost slobodnjaka)85(tako nesto),a uzasno sutira.Veliki zalet,i ne mozes da plasiras lobptu,sa njim mozes samo jako.
Dok Del Piero ima veliki fels.Ja znam da ga koristim.Uvek gadjam 2cm od stative(2cm od stative na monitoru koji ima 17 inchi)i obicno uspe.
Juninho ima 99 preciznost,a preciznost mu je strasna.Ako usmeris loptu pravo u stativu(uz dovoljnu jacinu da se prebaci zivi zid),on tacno tamo i pogodi.;)

Uspesnost simulacije foula zavisi od toga gde se nalazi sudija... ako je kontra napad uglavnom prolazi...
Felsh loptu radis na L1 i R1(levo i desno), to su ti kontrole za manuelno menjanje igraca i brzo trcanje... Naravno bitno je i igrac kakav free kick ima...
evo strane na kojoj mozete videti finte
PS. ako neko ima org igricu, nek posalje PP da igramo online...

Uspesnost simulacije foula zavisi od toga gde se nalazi sudija... ako je kontra napad uglavnom prolazi...
Felsh loptu radis na L1 i R1(levo i desno), to su ti kontrole za manuelno menjanje igraca i brzo trcanje... Naravno bitno je i igrac kakav free kick ima...
evo strane na kojoj mozete videti finte
PS. ako neko ima org igricu, nek posalje PP da igramo online...
Možda zavisi i od toga kakvu ocenu za felš(swerve) ima igrač. Logično bi bilo

Naucio sam izvodjenje slobodnjaka sa preko 30M sa C.Ronaldom.Iako ima preciznost samo 78(tako nesto) strasno sutira.Drzim napred i stisnem sut preko pola i ocepi kao ludo.
Zaista C.Ronaldo strasnosutira iz daljine(naravno uvek sutiram preko zivog zida).
Samo problem mi je sto ne volim MAN.UTD tako da sa njim igram samo u Portugalskoj reprezentaciji:!:

moze li da se gradi lopta u pesu2008? i kojim tasterima?
ne mislim ono kad nekad automatski igrac gradi u 5% slucajeva,
nego kad napadac primi loptu okrenut ledjima protivnickom defanzicvu, da ne moz da mi uzme loptu samo tako sto drzi X i prodje kroz mene

Back