MasinacCcC
Primećen član
- Poruka
- 946
Sa 7600GS ces igrati ko iz *****
Znaci moze
Znaci moze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li neki patch za englesku ligu, bundes ligu, ispravljena imena itd?aj dajte neki link...
ZNA LI NEKO SERIAL NUMBER ZA PRO EVOLUTION 2007?
O Bože... ? :|
L1+L2+R1
Mada će to proći u 0,001% slučajeva, uvek dobiješ žuti
0,001%.(ako ozbiljno mislis onda...bez komentara sam).Ako radis tamo GDE TREBA bez sumnje dobices faul.Sto puta sam dobio zuti zbog simuliranja,ali i takodje barem 1000 puta ako ne i vise dobio faul.
Verovatno znate da ako ste u odbrani da drzite "pas" tako da ga vas igrac prati automatski(moze se koristiti i "sut" za udvajanje),e upravo to kad vam protivnik uradi(naravno kada ste u napadu) tada treba simulirati.Ako vas protivnik neprestano sustize i gurka pravo vreme je za simuliranje.
Meni cesto prolazi,ali prestao sam koristiti.RAZLOG:Controle sam prilagodio sebi na odgovarajuci nacin,tako da mi je veom komplikovano izvesti simuliranje.(t.j. treba da pritisnem:O-Q-N;nije lako u brzini priznajte).SRECNO SA SIMULACIJAMA![]()

Kad igram protiv nekih timova sa odličnim golmanima često mi ne uspeva ovo drugo, pogotovo ako uvedem mlađe igrače(da se kaleDesavalo se to i meni.Ali ja izbegavam nacin za davanje gola tako sto se usetam u gol.Obicno malo obidjem golmana i onda sut.T.J. kada dodjes na nekih 2-3m ispred njega ti ga zalomis (sut pa pas),i on(GK) se obicno ukopa,onda produzis jos koji korak i posao je zavrsen.
Ili resenje broj 2: (cesce ga ja koristim i lakse za postizanje golova)
Kada si ispred golmana ti lepo sutnes u stranu.Stisnes u koju ces stranu i sut.NAJLAKSE A UJEDNO I NAJPROSTIJE8)
Možda zavisi i od toga kakvu ocenu za felš(swerve) ima igrač. Logično bi biloUspesnost simulacije foula zavisi od toga gde se nalazi sudija... ako je kontra napad uglavnom prolazi...
Felsh loptu radis na L1 i R1(levo i desno), to su ti kontrole za manuelno menjanje igraca i brzo trcanje... Naravno bitno je i igrac kakav free kick ima...
evo strane na kojoj mozete videti finte
PS. ako neko ima org igricu, nek posalje PP da igramo online...