Privlacnost

Poznajem dvije djevojke visine preko 190cm, jedna 192, druga malo visa............ni trunka gracioznosti, i vecina muskaraca je niza od njih, pa valjda zbog toga imaju potrebu da se savijaju.....ne mogu da ih zamislim na stiklicama.......izgledale bi kao Divac u odnosu na Joksimovica, kako su bili smijesni na finalnoj veceri Evrovizije.........

ma da..."ni trunka"...npr. odbojkasice...pogle kakve muskobanjaste grdobe...
kladim se da si npr. ti miliJon puta graciJoznija... :mrgreen:

recimo...ova..."nakaza" od 190cm je Gabrielle Reece, americka odbojkasica...

gaby-reece-985.jpg

ili Ekaterina Gamova, ruska reprezentativka, 202 cm...uzas majke mi, svaki put se uplasim kad je vidim... (kako igra :mrgreen:)

ura-04.jpg

ps te majusne misove vam ionako s radoscu prepustamo...
zamisli, da se sapletem o njegovu hoklicu ovako nezgrapna pa jos na stiklama...eto, tragedije... :hahaha:

Poslednja izmena:
Ne racunaju se zato sto su ekstremno dobre ribe, Liga sampiona, gde to moze da se poredi sa ovim drugim i da se svrstava u neke zajednicke kategorije sa ostalim curama, to je zaseban kvalitet, to je posebna liga, poseban sport, k'o sto lepo rekose u "Petparackim pricama". :)

Ne racunaju se zato sto su ekstremno dobre ribe, Liga sampiona, gde to moze da se poredi sa ovim drugim i da se svrstava u neke zajednicke kategorije sa ostalim curama, to je zaseban kvalitet, to je posebna liga, poseban sport, k'o sto lepo rekose u "Petparackim pricama". :)

svaki sport drukcije formira tijelo
ne moras biti vrhunski sportista da bi od toga imao benefita...
dovoljno je da se dijete u razdoblju kada se tijelo formira bavi pametno odabranim sportom koji lezi njegovim afinitetima i tjelesnoj gradji...
eto, kad su djevojcice u pitanju - npr. odbojka i plivanje daju vrlo...lijepe rezultate...

Dodajmo tu i gimnastiku, u nekom takmicarskom razdoblju te devojke jesu sitne, niske...ali u zrelim godinama postaju prelepe zene...i da, mada ne volis umetnicko klizanje moras priznati da su klizacice prave lepotice...

gaby-reece-985.jpg

ili Ekaterina Gamova, ruska reprezentativka, 202 cm...uzas majke mi, svaki put se uplasim kad je vidim... (kako igra :mrgreen:)

ura-04.jpg

ps te majusne misove vam ionako s radoscu prepustamo...
zamisli, da se sapletem o njegovu hoklicu ovako nezgrapna pa jos na stiklama...eto, tragedije... :hahaha:

Ana Spasojevic i Ivana Djerisilo.. lepe i prezgodne cure

Poslednja izmena:
Физички су ми привлачније лепе, више девојке... око 175 и више... па и са малим и чврстим грудима, небитно. Али ту је реч само о неком првом утиску, праву привлачност изазива нешто друго. Физички изглед ту има јачу одбојну него привлачну моћ, бар се мени тако чини.

Физички су ми привлачније лепе, више девојке... око 175 и више... па и са малим и чврстим грудима, небитно. Али ту је реч само о неком првом утиску, праву привлачност изазива нешто друго. Физички изглед ту има јачу одбојну него привлачну моћ, бар се мени тако чини.

slazem se...te vise su nekako prodornije u vidokrugu muskoga oka...kao sto sam jutros video jednu plavusu..oko 180 cm visoka, vitka i sise..joj, te sise..95 - 100...i kako to muskarac da ne primeti

Sta sam ja rekla?
Da poznajem G.Reece, pa da nije graciozna?
Ne, ja sam rekla da poznajem dvije djevojke vise od 192cm.....ne da sam ih vidjela na tv-u, vec da ih poznajem, i da sam slusala njihove komentare o visini...........inace, obje igraju odbojku, jedna cak i u Italiji, odlicne su i prilicno poznate.....ali ni malo zenstvene, sto i same kazu.
Ti slobodno preuzmi sve gorostase preko 200cm...meni ne smeta.

Back