rutinski
Zainteresovan član
- Poruka
- 117
Ovde bi razdvojio 2 stvari. Da pocnemo od toga da je ljubav mali mongoloid
koji nije u stanju da se sam odrzava u zivotu, treba ga stalno voditi za ruku, i hraniti i oblaciti.
Zene koje se udaju iz ljubavi, i uopste zene koje umeju da vole traze
100% ljubavi i paznje od muskarca, ne samo u pocetku nego i kroz ceo brak.
Muskarcima ta potreba, nakon prvobitne zaljubljenosti padne na 48-53%
zato cesto imaju osecaj da ih zene smaraju.
U konkretnom slucaju ako on nije primetio da mu se zena ne daje 100% to je zato sto ni on od nje ne trazi 100% zato mu i promice njena odsutnost srca.
Mozda tu lezi razlog prevare, sto je kod nekog opet nasla tih 100%.
Ljudi u braku i ne primete da su nepaznjom ljubav ubili, ugusili i ucinili da izbledi, puna su im usta osude prevare a niko ne pominje hronologiju bolesti gde je ljubav mozda godinama zapostavljana dok se nije pretvorila u prehrambenu rutinu i na kraju uvela.
Zasto je ostala u takvom braku, ko zna, zene su cesto mazohisti bez hrabrosti i bez prave ideje sta ce sa sobom ako to vec nije uradio zavodnik
za koga pises da
nije potpuno dostupan iz nekih razloga, mozda i sebicnih.
2. stvar je naslov teme, ta tema je mnogo siroka i zahteva dublju analizu,
ja bih je sveo na to da ljudi sve sto rade, svesno ili nesvesno, planirano ili ne,
pokusavaju da ili pronadju sebe ili da pobegnu od sebe.
koji nije u stanju da se sam odrzava u zivotu, treba ga stalno voditi za ruku, i hraniti i oblaciti.
Zene koje se udaju iz ljubavi, i uopste zene koje umeju da vole traze
100% ljubavi i paznje od muskarca, ne samo u pocetku nego i kroz ceo brak.
Muskarcima ta potreba, nakon prvobitne zaljubljenosti padne na 48-53%
zato cesto imaju osecaj da ih zene smaraju.
U konkretnom slucaju ako on nije primetio da mu se zena ne daje 100% to je zato sto ni on od nje ne trazi 100% zato mu i promice njena odsutnost srca.
Mozda tu lezi razlog prevare, sto je kod nekog opet nasla tih 100%.
Ljudi u braku i ne primete da su nepaznjom ljubav ubili, ugusili i ucinili da izbledi, puna su im usta osude prevare a niko ne pominje hronologiju bolesti gde je ljubav mozda godinama zapostavljana dok se nije pretvorila u prehrambenu rutinu i na kraju uvela.
Zasto je ostala u takvom braku, ko zna, zene su cesto mazohisti bez hrabrosti i bez prave ideje sta ce sa sobom ako to vec nije uradio zavodnik
za koga pises da
nije potpuno dostupan iz nekih razloga, mozda i sebicnih.
2. stvar je naslov teme, ta tema je mnogo siroka i zahteva dublju analizu,
ja bih je sveo na to da ljudi sve sto rade, svesno ili nesvesno, planirano ili ne,
pokusavaju da ili pronadju sebe ili da pobegnu od sebe.

Ovakvu glupost odavno nisam cuo.