Privlače me crnci

stae ovo jbt kad pre 300 postova
Pozdrav svima :) Zovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva :cmok2:

a sto su ti privlacniji?

A što se tiče nauke i funkcionisanja ljudskog organizma, onda valjda znaš za šta služi anus.

Aha, znaci tako cemo. A da te onda pitam za sta ti sluze usta? Za jelo je l da? Zasto onda ljubis m? Hoces da kazes da nikada nisi primila i pruzila oralni sex? Zaista? A tek analni? Ti si bas neka cistunica onda?

Zaista, nikada nisi pruzila i primila oralni sex? Je l ono, onda da te pitam da li znas za sta sluze usta ljudskom organizmu?

Zasto anus ima neuralni splet takav da se oseca zadovoljstvo kada se vrsi penetracija? Ne uzbudjuje to i muskarce i zene tek onako...vec je bioloski opravdano.

Varijetet sexualnosti je priroda stvar. To dokazuju i desetine hiljada razlicitih zivotinjskih vrsta. Nisu ljudi izuzetak uopste.

Aha, znaci tako cemo. A da te onda pitam za sta ti sluze usta? Za jelo je l da? Zasto onda ljubis m? Hoces da kazes da nikada nisi primila i pruzila oralni sex? Zaista? A tek analni? Ti si bas neka cistunica onda?

Zaista, nikada nisi pruzila i primila oralni sex? Je l ono, onda da te pitam da li znas za sta sluze usta ljudskom organizmu?

Zasto anus ima neuralni splet takav da se oseca zadovoljstvo kada se vrsi penetracija? Ne uzbudjuje to i muskarce i zene tek onako...vec je bioloski opravdano.

Varijetet sexualnosti je priroda stvar. To dokazuju i desetine hiljada razlicitih zivotinjskih vrsta. Nisu ljudi izuzetak uopste.

Ovome gdinu izgleda fali isto Omar baš kao Lari haha

Već sam pisala. U proseku su zgodniji, muževniji, dominantniji, imaju osećaj za ritam, više su cool. Neko moje zapažanje.

Nisu, po Njemackoj ih ima svakojakih, toliko jadnih primjeraka, daleko od toga da su svi oni superiorniji od svakog pripadnika bjele rase...postoji masa njih isfeminiziranih, jednako kao i bjelaca...to je postao globalan problem...nevezano za rasu...

Znam šta je kloaka u kojoj ti uživaš.

Prvo ja nisam zivotinja vec ljudsko bice. Dakle imamo cekum, ushodno debelo crevo, transverzalni kolon, nishodni kolon, sigmoidalni kolon, i rektum.

Drugo, ovo bezobrazno insinuiranje gde ja uzivam je jos jedan ad hominem i mogu ti samo reci da je nauka vec dobro dokazala, cak i u praksi da su latentni gelevi upravo netolerantni homofobi, koji ne prihvataju ljudski varijetet sexualnosti.
Nisu gejevi osobe koje imaju afirmativan stav o tome.
Evo ti jos jednom :

Ted Haggard, Larry Craig, Glenn Murphy Jr. Guglujte ova imena; dobro ćete se zabaviti. Sva trojica su vedete američkog hrišćanskog konzervativizma i žestoki oponenti pro-gej politika. Zapravo, bili su. Više nisu. Sva trojica su žrtve seksualnih skandala sa osobama istog pola.

Da li su homofobi prikriveni homoseksualci?

Ideja da se na ljudsku seksualnost može primeniti izreka “koga svrbi, taj se češe” nije nova. Postoji barem koliko i Frojdovo (Sigmund Freud) učenje. Psihoanalitička teorija nudi čvrst okvir za hipotezu da se homoseksualni porivi, potisnuti usled straha, stida ili anticipacije neprihvatanja, mogu ispoljiti kao homofobija. Zvuči intuitivno prihvatljivo, ali za nauku je to nedovoljno.

Naučnici već petnaestak godina pokušavaju da testiraju ovu hipotezu u laboratorijski preciznim koordinatama i do sada nije bilo čvrstih dokaza koji bi je u potpunosti potvrdili ili u potpunosti odbacili. Tim istraživača sa Univerziteta Ročester, u radu objavljenom u majskom izdanju časopisa Journal of Personality and Social Psychology, iznosi empirijske dokaze koji potvrđuju da,, homofobija jeste rezultat potisnute seksualne želje prema osobama istog pola.

Znas koja je maestralna stvar sa naukom? Ona radi. Bez obzira na tvoja licna osecanja, zelje, mastanja. Slagala se sa njom ili ne iz subjektivnih i pristrasnih razloga ona je tacna i opisuje stvarnost onakvu kakva jeste, e sad sto vi ne mozete da prihvatite neke delove stvarnosti je drugi problem. Psihoanaliticke prirode.

Back