Za mirisw ne znam, al da su im lepi lepi su![]()
Možda za početak da probaš sa nekim Indijcem? Pa onda da kreneš na crnce, šta misliš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mirisw ne znam, al da su im lepi lepi su![]()
Indjce prepuptam tebi![]()

Ti si @Svinjska_radost aka @Prasling?
Koji ti je jos nick ako nije tajna?
Pile moje, teta zna ono što ti ne znaš.
Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
Naucnu metodologiju zasigurno ne znas. Pokazala si. Bogom i homofobijom protiv nauke i prava ljudi. Bravo, mnogo znas.
A što se tiče nauke i funkcionisanja ljudskog organizma, onda valjda znaš za šta služi anus.
Meni se čini da ne traži samo Lara Omara,haha
- - - - - - - - - -
Da si ikada bio sa crnkinjom razumeo bi. Devac, a filozof, haha
stae ovo jbt kad pre 300 postova
a sto su ti privlacniji?
Aha, znaci tako cemo. A da te onda pitam za sta ti sluze usta? Za jelo je l da? Zasto onda ljubis m? Hoces da kazes da nikada nisi primila i pruzila oralni sex? Zaista? A tek analni? Ti si bas neka cistunica onda?
Zaista, nikada nisi pruzila i primila oralni sex? Je l ono, onda da te pitam da li znas za sta sluze usta ljudskom organizmu?
Zasto anus ima neuralni splet takav da se oseca zadovoljstvo kada se vrsi penetracija? Ne uzbudjuje to i muskarce i zene tek onako...vec je bioloski opravdano.
Varijetet sexualnosti je priroda stvar. To dokazuju i desetine hiljada razlicitih zivotinjskih vrsta. Nisu ljudi izuzetak uopste.
Ovome gdinu izgleda fali isto Omar baš kao Lari haha
Već sam pisala. U proseku su zgodniji, muževniji, dominantniji, imaju osećaj za ritam, više su cool. Neko moje zapažanje.
Znam šta je kloaka u kojoj ti uživaš.
Ovaj podforim je baš zanimljiv za moju studiju.
Blacks only :Ne razumem, hoće rome, a neće indijce haha
Ne razumem, hoće rome, a neće indijce haha