Privlače me crnci

Prvo ja nisam zivotinja vec ljudsko bice. Dakle imamo cekum, ushodno debelo crevo, transverzalni kolon, nishodni kolon, sigmoidalni kolon, i rektum.

Drugo, ovo bezobrazno insinuiranje gde ja uzivam je jos jedan ad hominem i mogu ti samo reci da je nauka vec dobro dokazala, cak i u praksi da su latentni gelevi upravo netolerantni homofobi, koji ne prihvataju ljudski varijetet sexualnosti.
Nisu gejevi osobe koje imaju afirmativan stav o tome.
Evo ti jos jednom :

Ted Haggard, Larry Craig, Glenn Murphy Jr. Guglujte ova imena; dobro ćete se zabaviti. Sva trojica su vedete američkog hrišćanskog konzervativizma i žestoki oponenti pro-gej politika. Zapravo, bili su. Više nisu. Sva trojica su žrtve seksualnih skandala sa osobama istog pola.

Da li su homofobi prikriveni homoseksualci?

Ideja da se na ljudsku seksualnost može primeniti izreka “koga svrbi, taj se češe” nije nova. Postoji barem koliko i Frojdovo (Sigmund Freud) učenje. Psihoanalitička teorija nudi čvrst okvir za hipotezu da se homoseksualni porivi, potisnuti usled straha, stida ili anticipacije neprihvatanja, mogu ispoljiti kao homofobija. Zvuči intuitivno prihvatljivo, ali za nauku je to nedovoljno.

Naučnici već petnaestak godina pokušavaju da testiraju ovu hipotezu u laboratorijski preciznim koordinatama i do sada nije bilo čvrstih dokaza koji bi je u potpunosti potvrdili ili u potpunosti odbacili. Tim istraživača sa Univerziteta Ročester, u radu objavljenom u majskom izdanju časopisa Journal of Personality and Social Psychology, iznosi empirijske dokaze koji potvrđuju da,, homofobija jeste rezultat potisnute seksualne želje prema osobama istog pola.

Znas koja je maestralna stvar sa naukom? Ona radi. Bez obzira na tvoja licna osecanja, zelje, mastanja. Slagala se sa njom ili ne iz subjektivnih i pristrasnih razloga ona je tacna i opisuje stvarnost onakvu kakva jeste, e sad sto vi ne mozete da prihvatite neke delove stvarnosti je drugi problem. Psihoanaliticke prirode.

Dušo, što se mene tiče, možes se yebati i u uvo ako ti je lepo. Naučno je moguće, haha, ali kad ti ušna mast zapuši penis, nemoj istresati nervozu zbog toga što te svrbi.

I zanimljuivo je btw da pominjes "svoje studije", a homofob si, s takvim stavom se gubi licenca od strane Lekarske komore, a kao argument mi prilazes boga covece. I napominjes da nije bog napravio coveku organ za ovo ili za ono.

Ej, pominjes naucne studije a malopre BOGA, dok zanemarujes celu naucnu teoriju evolucije koja je u koliziji sa tvojim stavom dogmatske pseudonaucne prirode.

Smehotres. Da li ti znas uopste sta je studije i npr meta analize svih dvostrukih slepih randomizovanih studija ?

Znas i onaj Vejkfild sarlatan je "imao studiju" svoju gde je lupetao kako vakcine izazivaju autizam pa je dokazano da je prevarant i da nije postovao naucnu metodologiju.
Svaka budala moze svasta da nazvrlja, ali meta analize treba da dokazu istinitost svih tvrdnji hipotetickih. Dokazi na videlo bato.

A ne tvoj bog i pozivanje na to "zasto je bog napravio coveku rektum".

I nisi mi odgovorila na pitanje, za sta tebi koriste usta? Ti kao nikada nisi primila ili dala oralni sex? Ako jesi, kako to kada znamo za sta nam sluze usta, usna duplja i pljuvacka. (za ishranu i prvi pocetni stadijum varenja i usitnjavanja hrane).

ja ne bih bila ni sa jednim obojenim!

Ni ja ne bih bio ni sa jednom zenom rasistom. Tj moze samo sex, za vise od toga i nije, tako primitivna i mrziteljski, diskriminatorno nastrojena.

Ali bi zato bila sa belcem koji se leti iskvarcuje i pregori na moru do neprepoznatljivosti da je crnji i od Roma na kraju koji nema novca da ode na more...

Cist rasizam 10/10

Valjda nas privlaci i karakter osobe i kako se prema nama ponasa a ne neka tamo pigmentacija koze.....

Ni ja ne bih bio ni sa jednom zenom rasistom. Tj moze samo sex, za vise od toga i nije, tako primitivna i mrziteljski, diskriminatorno nastrojena.

Ali bi zato bila sa belcem koji se leti iskvarcuje i pregori na moru do neprepoznatljivosti da je crnji i od Roma na kraju koji nema novca da ode na more...

Cist rasizam 10/10

Valjda nas privlaci i karakter osobe i kako se prema nama ponasa a ne neka tamo pigmentacija koze.....

naći ćemo ti onda neku da te omlati i da završimo jednom za svagda sa dugačkim postovima!!!

to što pokušavaš da uvališ falš crnca je jedan veliki minus za tebe,a pplus ne pomažeš gospođici, Bog sve vidi

brate cuti vidis da ne zna sta oce taman da joj uvalimo ofarbanog da vidi da nisu bolji od belaca
glumac-iz-montevidea-ima-veci-penis-od-crnaca-670x447.jpg

Back