Hahahaha
Mozda ima bipolarni poremecaj.Hoce rome nece cigane.
Nisma rekla da ne bih bila sa nekim Indijcem već da me ne privlače kao crnci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha
Mozda ima bipolarni poremecaj.Hoce rome nece cigane.
Prvo ja nisam zivotinja vec ljudsko bice. Dakle imamo cekum, ushodno debelo crevo, transverzalni kolon, nishodni kolon, sigmoidalni kolon, i rektum.
Drugo, ovo bezobrazno insinuiranje gde ja uzivam je jos jedan ad hominem i mogu ti samo reci da je nauka vec dobro dokazala, cak i u praksi da su latentni gelevi upravo netolerantni homofobi, koji ne prihvataju ljudski varijetet sexualnosti.
Nisu gejevi osobe koje imaju afirmativan stav o tome.
Evo ti jos jednom :
Ted Haggard, Larry Craig, Glenn Murphy Jr. Guglujte ova imena; dobro ćete se zabaviti. Sva trojica su vedete američkog hrišćanskog konzervativizma i žestoki oponenti pro-gej politika. Zapravo, bili su. Više nisu. Sva trojica su žrtve seksualnih skandala sa osobama istog pola.
Da li su homofobi prikriveni homoseksualci?
Ideja da se na ljudsku seksualnost može primeniti izreka “koga svrbi, taj se češe” nije nova. Postoji barem koliko i Frojdovo (Sigmund Freud) učenje. Psihoanalitička teorija nudi čvrst okvir za hipotezu da se homoseksualni porivi, potisnuti usled straha, stida ili anticipacije neprihvatanja, mogu ispoljiti kao homofobija. Zvuči intuitivno prihvatljivo, ali za nauku je to nedovoljno.
Naučnici već petnaestak godina pokušavaju da testiraju ovu hipotezu u laboratorijski preciznim koordinatama i do sada nije bilo čvrstih dokaza koji bi je u potpunosti potvrdili ili u potpunosti odbacili. Tim istraživača sa Univerziteta Ročester, u radu objavljenom u majskom izdanju časopisa Journal of Personality and Social Psychology, iznosi empirijske dokaze koji potvrđuju da,, homofobija jeste rezultat potisnute seksualne želje prema osobama istog pola.
Znas koja je maestralna stvar sa naukom? Ona radi. Bez obzira na tvoja licna osecanja, zelje, mastanja. Slagala se sa njom ili ne iz subjektivnih i pristrasnih razloga ona je tacna i opisuje stvarnost onakvu kakva jeste, e sad sto vi ne mozete da prihvatite neke delove stvarnosti je drugi problem. Psihoanaliticke prirode.
Ne samo kao partneri, već i kao materijal za buzdućčeg muža i oca moje dece.Nisma rekla da ne bih bila sa nekim Indijcem već da me ne privlače kao crnci.
ja ne bih bila ni sa jednim obojenim!
jel bi mogo ovaj prodje na pr
Ni ja ne bih bio ni sa jednom zenom rasistom. Tj moze samo sex, za vise od toga i nije, tako primitivna i mrziteljski, diskriminatorno nastrojena.
Ali bi zato bila sa belcem koji se leti iskvarcuje i pregori na moru do neprepoznatljivosti da je crnji i od Roma na kraju koji nema novca da ode na more...
Cist rasizam 10/10
Valjda nas privlaci i karakter osobe i kako se prema nama ponasa a ne neka tamo pigmentacija koze.....
to što pokušavaš da uvališ falš crnca je jedan veliki minus za tebe,a pplus ne pomažeš gospođici, Bog sve vidi
Hajde onda nam lepo objasni koja je razlika, da nešto naučimo. Hvala unapred.Posotji razlika izmedju Roma i Indijaca pod brpj jedan. Pod broj dva jel razumeš da me crnci vviše privlače od necrnaca, što ne značim da nikada ne bih bila sa necrncem.
Ne samo kao partneri, već i kao materijal za buzdućčeg muža i oca moje dece.

brate cuti vidis da ne zna sta oce taman da joj uvalimo ofarbanog da vidi da nisu bolji od belaca
![]()
Da rodiću mu dete, i veru i državu imam da promenim ako naidjem an muškarca kojeg ću zavoleti i dušom i telom![]()

Evo ti ga ovaj.I on jadnik trazi neku za priplod.![]()
Da rodiću mu dete, i veru i državu imam da promenim ako naidjem an muškarca kojeg ću zavoleti i dušom i telom![]()
ovo je pravi dragulj
Posotji razlika izmedju Roma i Indijaca pod brpj jedan. Pod broj dva jel razumeš da me crnci vviše privlače od necrnaca, što ne značim da nikada ne bih bila sa necrncem.