gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
pa nije tolko luda nadam se 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam kitu kao konj od crnca.Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
To sto ti trazis nije romansa, nego cisto torbanje ili dinstanje.Pozdrav svimaZovem se Lara, imam 19 godina i dolazim iz jednog manjeg mesta u Srbiji. Još kao klinka primetila sam da me crnci opasno lože, privlačniji su mi od drugih muškaraca. Želela bih upoznati nekog crnca i započeti romansu sa njim. Zanima me ima li ovde devojaka koje su (bile) u vezi sa crncima? Volela bih da čujem vaša iskustva
![]()
uuuu pa ja sam bolji od zelenihJa ne shvatam zasto ljudi misle da crnci imaju svi po +20cm kada u stvarnosti u proseku su 17cm? Plus crnci iz zapadne Afrike nisu nista bolji od SrbaPogledajte prilog 720071
Nema njih puno po Balkanu..mislim crnaca.