gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Pa mislim, ja bih se malo plasila da idem kod nekog u drugu drzavu kog znam uzivo 5 dana.Ne znam šta te interesuje?

Idi ti ako imas poverenja

Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mislim, ja bih se malo plasila da idem kod nekog u drugu drzavu kog znam uzivo 5 dana.Ne znam šta te interesuje?
postavljačica teme nije mislila da rađa crnu decu, nego da se kreše sa crnim momcima što je veoma hrabra zamisao
ali kako smo stigli do obojenog potomstva nije mi jasno , jao umreću od smeha majke mi
kako? oces reci da je dovoljno imati odnos s crncem i odma ce ti dete biti polucrno i ako ti belac napravi dete?![]()
sad ispade da su samo crnci obdareni.. a svi znamo da su i forumaši tu negde..
Лара је сигурно сад отишла код њега чим се не јавља.
nisam čula za miris ali čula sam za dužinu.![]()
isto se mislim
- - - - - - - - - -
kolika bi to duzina trebala da bude? ona od preko 20 sto ti ispomera ograne?![]()
ne bi verovala kakav jeod kad ste izjavili da imaju poseban miris, dakle jak, tek sad mi dodatno nisu zanimljivi, ne volem mirise. a kamoli jake pih!
Ćao svimaTu sma ja, ne brinite se
IMma nekih obaveza ovh dana pa me nema na Krstarici.
Što se tiče ovog momka iz Pariza, ja ću ići tamo na par dana, ali bičću kod drugaricine nerodjene sestre. Znam da s epazim, nisam mala. Hvala na sugestijama![]()
ne bi verovala kakav je
Ovo je jos uvek aktuelno,ma bravo..![]()