Privlače me crnci

поуп кретен.jpg

Sad, posle toga crnca, kad je vec zakacila njegov dnk, ako se ikad uda za belca, postoji debela sansa da ce joj dete biti malo obojeno, kao polu nigger....onako malo...:)))

- - - - - - - - - -

Ima dosta zabelezenih slucajeva u svetu...meni licno najdrazi je onaj iz okoline Šibenika...: )))))))

postavljačica teme nije mislila da rađa crnu decu, nego da se kreše sa crnim momcima što je veoma hrabra zamisao
ali kako smo stigli do obojenog potomstva nije mi jasno , jao umreću od smeha majke mi

znam ali Sime pomenuo pa sam ja zbunjena :D vazda se skrece s svake teme :D
cek sto je to hrabro? sem sto imaju upecatljiv miris :eek:

ovo me navodi da otvorim jos jednu svoju temu koja crkne posle 5 postova: privlace me sizofrenicari.

kako? oces reci da je dovoljno imati odnos s crncem i odma ce ti dete biti polucrno i ako ti belac napravi dete? :eek:

Ti ne volis crnce, budi bez brige...:mazipsa:

- - - - - - - - - -

sad ispade da su samo crnci obdareni.. a svi znamo da su i forumaši tu negde..

Ti ces tesko naci i 9 cm, video sam ti fotku...ehehehe

- - - - - - - - - -

Koliko samo palamudi po forumu, covek bi pomislio neka manekenka, kad ono međutim...:zcepanje:

isto se mislim

- - - - - - - - - -

kolika bi to duzina trebala da bude? ona od preko 20 sto ti ispomera ograne? :eek:

Ćao svima :) Tu sma ja, ne brinite se :) IMma nekih obaveza ovh dana pa me nema na Krstarici.
Što se tiče ovog momka iz Pariza, ja ću ići tamo na par dana, ali bičću kod drugaricine nerodjene sestre. Znam da s epazim, nisam mala. Hvala na sugestijama :)

Ćao svima :) Tu sma ja, ne brinite se :) IMma nekih obaveza ovh dana pa me nema na Krstarici.
Što se tiče ovog momka iz Pariza, ja ću ići tamo na par dana, ali bičću kod drugaricine nerodjene sestre. Znam da s epazim, nisam mala. Hvala na sugestijama :)

lepo nam se provedi onda pa dodji da pricas utiske ovde svi radoznali :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne bi verovala kakav je

moguce, ne znam da sam ikad i dve reci progovorila sa crncem pa da skontam ikakav miris :D

Back