Можда.
Него мене интересује тај порив доћи у Србију , Шумадију или у БГ и заузети га, небитно да ли са Брозом у прошлом веку или данас, сутра,...
Као нема везе сви смо Срби...
На шта то личи, питао бих Тексашанина
Pa dobro to je navika Srba gde god da su u svetu, cak i kad su iz Srbije....
Dodje nas Srbin preko zelene karte student, svidi mu se zena domacina, isto srbin, i krene da joj izjavljuje ljubav, e sad da li je umocio ili se samo nalozio pre umakanja ali na kraju se umesa i vlada USA , u fazonu , tip ti izasao u susret a ti mu naskaces na zenu , mada ja ne razumem , posto nije mu garant , nije mu on slao pozivno pismo, vec je osvojio zeleni karton u nagradnoj igri....
Ali otud ispade u praksi i srbijanci kad odu negde isto svi smo Srbi, zene su nam sve nase i slicno...
I ja isto , otisao u grcku na letovanje, prime me grci kao brata....
Njihova glavna hostesa mic po mic i brate ili sam ja dete ili flertuje na veliko ..a prava atinjanka...znaci telo kao u goblenu, ima goblen atinjanka sa frulom ...
Ko ne zna zasto naglasavam atinjanka, zao mi je...
I onda usput radi neka mala na recepciji , a mala rodjaka gazde, jos je ja video sa nekim fincima gostima, mala u ocima blinkuje hoce da se razvali , a finci joj 4 dana zaobilaze, finjaci neki ....I ja rekoh ajd da probam tu letnju shemicu , kad je bas ocigledno shemica....kad gazda hop ne moze, brate sta si alav...Atinjanka mi nije rodjaka, i hoce te, a ti bi ovu malu sto mi je rodjaka...
Brate kako da mu objasnim da meni oci govore da Atinjanka zeli ozbiljnu vezu , i da postujem to sto joj citam iz ociju , postenija je 5x od ove postene koja je tip ispod mire sto djavola vire....
Eto , cica mica gotova prica...Ali sam bio u pravu sto sam svaku tretirao onako kako se same emotivno ponasaju....To sto ne mogu muskarcima da objasnim, to je usputni problem..