Privedeno još pet osoba u okviru finansijske istrage u vezi sa modernizacijom pruge

Kinezi grade ono za šta se uzme kredit od Kineza a po ugovorima koji se sklapaju ako država nema da vrati kredit onda oni postaju vlasnici toga što su gradili ili nekog državnog resursa u toj protivvrednosti....u teoriji oni su izvođači radova a u praksi budući vlasnici jer ova država neže imati odakle da vraća te kredite......možda otud to investitori...
Znaci, Englezi su bolji, njima se okrenuti?

Kinezi grade ono za šta se uzme kredit od Kineza a po ugovorima koji se sklapaju ako država nema da vrati kredit onda oni postaju vlasnici toga što su gradili ili nekog državnog resursa u toj protivvrednosti....u teoriji oni su izvođači radova a u praksi budući vlasnici jer ova država neže imati odakle da vraća te kredite......možda otud to investitori...

То звучи као баш добар посао.

Само што имам неки утисак да би Кинезима било у интересу да пруга ради, а она, ето, никако да стартује.

Само што имам неки утисак да би Кинезима било у интересу да пруга ради, а она, ето, никако да стартује.
Povezivanje Srbije sa Madjarskom je kljucno, nikako nije u interesu onih koji nas ne vole.

Povezivanje Srbije sa Madjarskom je kljucno, nikako nije u interesu onih koji nas ne vole.

Одавно смо ми повезани са Мађарском. Постојала је ту и пре пруга.

Него, зашто нова пруга не ради?

Чак ни за теретни саобраћај.

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Позеги на великој прослави поводом отварања ауто-пута да је посао државе да се пронађу одговорни и за надстрешницу у Новом Саду, али и да следи време одговорности за све оне који су уништавали земљу после тога.

"То значи да ће морати да одговарају сви они који су нам уништавали образовни систем, који су нам од факултета правили свињце, сви они који су нам разарали земљу и институцију у претходних неколико месеци

Nadam se da će ovog puta održati reč. Neka se spremi rektor Đokić&Co

Mali žuti su već okupatori borskog i zaječarskog okruga, niko ne sme popreko ni da ih pogleda...
Pobrinuo se za to brat Si.

Nije tema ali mi već dugo jedna misao ne da mira:
kad je nestalo ono dete, mala Danka, kako se u tzv istrazi nije pomenulo neko kinesko stvorenje kad se zna da ih tamo ima k'o žutih mrava, a arogantni i bahati misle da su ovde nedodirljivi? :think:

Nije tema ali mi već dugo jedna misao ne da mira:
kad je nestalo ono dete, mala Danka, kako se u tzv istrazi nije pomenulo neko kinesko stvorenje kad se zna da ih tamo ima k'o žutih mrava, a arogantni i bahati misle da su ovde nedodirljivi? :think:
Sto bi je oni ukrali? Meni su bili sumnjivi vanzemaljci https://forum.krstarica.com/threads...d-valjeva-vs-nestanak-devojcice.997803/page-2
Mali žuti su već okupatori borskog i zaječarskog okruga, niko ne sme popreko ni da ih pogleda...
Pobrinuo se za to brat Si.
Zajecarci su jasno izrazili podsku takvoj politici. Koliko se Bor obogatio poslednjih godina? Isto ce i Zajecar...

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у Позеги на великој прослави поводом отварања ауто-пута да је посао државе да се пронађу одговорни и за надстрешницу у Новом Саду, али и да следи време одговорности за све оне који су уништавали земљу после тога.

"То значи да ће морати да одговарају сви они који су нам уништавали образовни систем, који су нам од факултета правили свињце, сви они који су нам разарали земљу и институцију у претходних неколико месеци

Nadam se da će ovog puta održati reč. Neka se spremi rektor Đokić&Co
Nadam se da ste dobili i sokove uz sendvic :heart:

Koji podanički mentalitet treba da te samelje da još i pozdravljaš okupaciju svoje teritorije, kuće i okućnice?
Ja ovo ne mogu da shvatim, nemam kapaciteta za to.
I ne treba da imam.
Kina nema tradiciju okupiranja, niti su imali kolonije, niti osvajali tudje zemlje, a mogli su sve to lako. Divna nacija. Njima je iskreno u interesu tudji razvoj i napredak.

Evo sta kaze tuziteljka Paunovic:

Ko je kontakt tačka između izvršne vlasti i Startinga”?​

Rekla je da se postavlja pitanje “ko je kontakt tačka između izvršne vlasti i Startinga”.

“Jer Starting je izabrala naša vlast, a ne kineski konzorcijum, kao što bi trebalo. Jer za svaku gradnju podizvođača odgovara glavni izvođač - jer ga je on birao. Zato za Strating svi mi koji smo upoznati sa materijalom odgovorno tvrdimo da je kriva upravo naša vlast”, naglasila je za N1 tužiteljka u penziji.

Back